Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Riders for Health: Κερδίστε μια εργοστασιακή Yamaha Tenere World Raid

Ελλάδα 8:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Riders for Health: Κερδίστε μια εργοστασιακή Yamaha Tenere World Raid

ΝΕΑ

Riders for Health: Κερδίστε μια εργοστασιακή Yamaha Tenere World Raid

ΝΕΑ

Οι Riders for Health έχουν χρησιμοποιήσει τις μοτοσυκλέτες Yamaha AG100 και AG200 για τα προγράμματα υγείας, με τα οποία σώζουν ζωές στην Αφρική τις τρεις τελευταίες δεκαετίες, καθώς αυτές οι μοτοσυκλέτες είναι εξαιρετικά αξιόπιστες, ταιριάζουν απόλυτα στη συγκεκριμένη μορφολογία εδάφους και έχουν προσιτό κόστος αγοράς και χρήσης.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, πολλές από τις AG100 και AG200 που χρησιμοποιούνται έχουν πλέον παλιώσει και χρειάζονται επειγόντως αντικατάσταση. Επίσης, τα συνεργεία και τα γραφεία των Riders for Health χρειάζονται νέα εργαλεία και εξοπλισμό IT για να λειτουργούν αποτελεσματικά.

 Για να αυξηθούν το κύρος, αλλά και οι ζωτικής σημασίας δωρεές για τα προγράμματα των Riders for Health στην Αφρική, η Yamaha και οι Riders έχουν ξεκινήσει μια τριετή συνεργασία, όπου ο οργανισμός γίνεται ο χορηγός τίτλου της ομάδας Ténéré World Raid Rally της Yamaha, η οποία θα συμμετάσχει στο Africa Eco Race του 2022, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 15-30 Οκτωβρίου.

Τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας, η Yamaha και οι Riders for Health θα εστιάσουν τις ενέργειές τους για αναζήτηση πόρων, στο πρόγραμμα Riders’ Gambia. Ο στόλος μοτοσυκλετών AG100 στην Γκάμπια, έχει χρησιμοποιηθεί για την παροχή κρίσιμου προστατευτικού εξοπλισμού, όπως είναι τα δίχτυα κρεβατιών για την προστασία από την ελονοσία, καθώς και για τη λειτουργία τακτικών κλινικών εμβολιασμού ενάντια σε διάφορες ασθένειες. Αυτές οι μοτοσυκλέτες χρειάζονται συντήρηση ή αντικατάσταση. Μια επιχείρηση που απαιτεί 100.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί.

Advertisement
Advertisement

Προκειμένου να εξασφαλίσει νέες μοτοσυκλέτες και ανανεωμένο εξοπλισμό, το τμήμα εξεύρεσης πόρων των Riders for Health με τον τίτλο Two Wheels for Life και έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει διοργανώσει μια διαδικτυακή κλήρωση για εξεύρεση πόρων, με τα ακόλουθα δώρα που έχει προσφέρει η Yamaha Motor Europe:

 Μία (1) από τις επίσημες μοτοσυκλέτες Yamaha Ténéré World Raid που συμμετέχει στο Africa Eco Race του 2022.

Advertisement

Τέσσερις (4) τυχεροί θα κερδίσουν ένα Yamaha Adventure Riding Experience με έναν από τους αναβάτες που συμμετέχουν στο Africa Eco Race, τον Alessandro Botturi ή τον Pol Tarrés.

Δέκα (10) φούτερ με κουκούλα Yamaha Ténéré World Raid με το λογότυπο της ομάδας.

Advertisement

Η κλήρωση των δώρων ξεκίνησε στις 24 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και μετά τη λήξη του Africa Eco Race του 2022, στις 27 Νοεμβρίου.

Για να εισέλθουν στην κλήρωση δώρων, οι συμμετέχοντες πρέπει να κάνουν εγγραφή και να αγοράσουν εισιτήρια στον ειδικό ιστότοπο Yamaha Motor for Riders.

Advertisement

Κάθε ευρώ που θα συγκεντρωθεί, θα βοηθήσει στο να σωθούν ζωές στην Αφρική και όσο πιο πολλά εισιτήρια αγοράσουν οι συμμετέχοντες, τόσο αυξάνοντα οι πιθανότητες, να κερδίσουν ένα από αυτά τα φανταστικά δώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Το Voge 500DSΧ ήρθε να καλύψει τις εκδρομικές σας ανάγκες
Τιμωρήθηκε ο Fabio Quartararo
Ο Wayne Rainey επέστρεψε στη σέλα στο Goodwood (+video)