Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Renault Logan Stepway για τη Ρωσία

Ελλάδα 0:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Renault Logan Stepway για τη Ρωσία

ΝΕΑ

Renault Logan Stepway για τη Ρωσία

ΝΕΑ

Το Logan Stepway με σήματα της Renault και όχι της Dacia, είναι η πλέον πρόσφατη προσθήκη στη γκάμα της εταιρείας για την αγορά της Ρωσίας.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Με αυξημένη απόσταση από το έδαφος (19,5 εκατοστά) και χαρακτηριστικά crossover, το sedan μοντέλο που εμείς γνωρίσαμε ως Dacia, ξεκινά να διατίθεται στην αγορά της Ρωσίας για να τοποθετηθεί «απέναντι» σε αντίστοιχες προτάσεις που έχουν ζήτηση. Μια τέτοια είναι το Lada Vesta Cross που αντίστοιχα, προσφέρει τις χάρες του sedan αμαξώματος με τα χαρακτηριστικά των crossover έτσι όπως έχουν γίνει δημοφιλή τα τελευταία χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Renault Logan boi 530

Άλλες οπτικές αλλαγές που εντοπίζονται στο μοντέλο, είναι αυτές που έχουν να κάνουν με τη σχεδίαση της μάσκας εμπρός, τα αυτοκόλλητα γραφικά και το σχέδιο των ζαντών. Οι κινητήρες του μοντέλου είναι ο diesel των 1,5 λίτρων και ο βενζινοκινητήρας των 1,6 (σε τρεις εκδόσεις απόδοσης, 81, 101 και 113 ίππων). Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στο τέλος του μήνα, στο Moscow Motors Show 2018 και η εμπορική του πορεία αναμένεται να αρχίσει πριν το τέλος του έτους.

Renault Logan boi 640

Advertisement