Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Renault και Seat μονομαχούν στο… twitter

Ελλάδα 18:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Renault και Seat μονομαχούν στο… twitter

ΝΕΑ

Renault και Seat μονομαχούν στο… twitter

ΝΕΑ

Το Νορντσλάιφε, η «πράσινη» κόλαση στο Νίρμπουργκρινγκ, αποτελεί το ιδανικό πεδίο αντιπαράθεσης ανάμεσα σε sport κατασκευές με τέσσερις τροχούς. Το πιο πρόσφατο σίριαλ είναι αυτό για το ταχύτερο προσθιοκίνητο μοντέλο παραγωγής. Το ρεκόρ κατείχε από τον Ιούνιο του 2011 η Renault με το Megane RS Trophy (8:07.97), όμως πρόσφατα της το πήρε η Seat με το νέο Leon Cupra (7:58.44).

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Πριν λίγες ημέρες η Renault έκανε γνωστό μέσω twitter ότι θα ανακοινώσει στις 16 Ιουνίου το χρόνο του ανανεωμένου Megane RS στο Νίρμπουργκρινγκ. Θα είναι κάτω από 8 λεπτά, προφανώς κάτω και από αυτόν του Leon Cupra. Η Renault έδειξε φωτογραφία από το διαχύτη του συγκεκριμένου Megane RS, με εξάτμιση από την Akrapovic. Δημοσιεύματα σε γαλλικά μέσα αναφέρουν ότι το ρεκόρ θα σπάσει ειδική έκδοση του καυτού μικρομεσαίου, με αυξημένη ισχύ από τα 265 στα 275 PS.

Η μάχη δε δίνεται όμως μόνο στην άσφαλτο, αλλά και στα γραφεία μάρκετινγκ και επικοινωνίας των εταιρειών. Την αρχή έκανε η Seat Γαλλίας, η οποία ανέβασε στο λογαριασμό της στο twitter το ακόλουθο μήνυμα: «Καλή επιτυχία στη Renault στην προσπάθεια να σπάσει το ρεκόρ στο Νίρμπουργκρινγκ». Χρησιμοποίησε μάλιστα το hashtag «alreadyunder8», για να πικάρει τη γαλλική εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Η απάντηση της Renault ήταν επίσης σε κόσμιο ύφος: «Ευγενικό εκ μέρους σου Seat που μας σκέφτεσαι. Ραντεβού στις 16 Ιουνίου». Μήπως όμως οι δυο τους λογαριάζουν χωρίς τον… ξενοδόχο; Και αυτό διότι η Honda ίσως «γελάσει» τελευταία με το νέο Civic Type R.

Το σίγουρο είναι ότι όλες τις εξελίξεις θα τις πληροφορηθείτε στο NewsAuto.gr.