Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η Renault έτοιμη να… ξελογιάσει τους Ινδούς

Ελλάδα 4:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η Renault έτοιμη να… ξελογιάσει τους Ινδούς

ΝΕΑ

Video: Η Renault έτοιμη να… ξελογιάσει τους Ινδούς

ΝΕΑ

Τις φιλοδοξίες της Renault, σχετικά με την παρουσία της στην Ινδία και άλλες αναπτυσσόμενες αγορές, αποτυπώνει το concept car που ετοίμασε για την έκθεση στο Νέο Δελχί. Το λιτό δελτίο Τύπου συνοδεύτηκε από ένα σύντομο video, με λεπτομέρειες από το όχημα. Στην αρχή του video βλέπουμε τις ζάντες με διχρωμία γκρι-κίτρινου, ενώ στη συνέχεια την μάσκα και τα πίσω φωτιστικά σώματα.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται προφανώς για ένα φουτουριστικό αμάξωμα, το οποίο έχει ως στόχο να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες της έκθεσης Auto Expo 2014 (από 5 έως 11 Φεβρουαρίου). Το πλέον πιθανό είναι να πρόκειται για ένα αυτοκίνητο πόλης, με επιρροές από το περσινό πρωτότυπο Renault Twin Z. Δεν αποκλείεται να εφοδιάζεται με υβριδικό σύστημα ή να είναι αμιγώς ηλεκτρικό. Το μοντέλο παραγωγής θα φέρει βέβαια έναν βενζινοκινητήρα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο κυβισμός του θα είναι κοντά στα 800 cc.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αγορά της Ινδίας, δημιουργώντας προσιτά αυτοκίνητα για τις οικογένειες που μετακινούνται με δίκυκλα και τρίκυκλα.