ΝΕΑ

Ρεκόρ τροχαίων παραβάσεων – Πρόστιμα μαμούθ

Ελλάδα 5:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρεκόρ τροχαίων παραβάσεων – Πρόστιμα μαμούθ

ΝΕΑ

Ρεκόρ τροχαίων παραβάσεων – Πρόστιμα μαμούθ

ΝΕΑ

Αμείλικτα τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, για την παραβατικότητα στους ελληνικούς δρόμους.

Advertisement

Σε 328 συλλήψεις και 4.540 βεβαιώσεις παραβάσεων Κ.Ο.Κ. προχώρησε στις 2 Δεκεμβρίου, η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο επιχειρησιακών δράσεων. σε ολόκληρη την επικράτεια

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ:

«Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη την επικράτεια στις 2 Δεκεμβρίου 2023, στο πλαίσιο υλοποίησης του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών.

Advertisement

Στο πλαίσιο αυτό δραστηριοποιήθηκαν κλιμάκια με τη συμμετοχή αστυνομικών εμφανούς και αφανούς αστυνόμευσης, από διάφορες Υπηρεσίες, λαμβάνοντας υπόψη τα τοπικά επιχειρησιακά σχέδια και δίνοντας έμφαση σε περιοχές και οικισμούς όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω δράσεων σε ολόκληρη τη χώρα ελέγχθηκαν συνολικά 21.890 άτομα και 16.397 οχήματα, ενώ προσήχθησαν 754 άτομα,

συνελήφθησαν 328 άτομα για διάφορα αδικήματα,

Advertisement

βεβαιώθηκαν 4.540 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.,

ακινητοποιήθηκαν 207 οχήματα και

Advertisement

βεβαιώθηκαν 4 παραβάσεις για την αντικαπνιστική νομοθεσία.

Ενδεικτικά, στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες δράσεις στο πλαίσιο των οποίων:

ελέγχθηκαν 1.461 άτομα,

Advertisement

συνελήφθησαν 10 άτομα, ενώ

βεβαιώθηκαν 314 παραβάσεις Κ.Ο.Κ..

Επιπλέον, στην περιοχή της Κηφισιάς ελέγχθηκαν 32 άτομα και 25 οχήματα, και βεβαιώθηκαν 30 παραβάσεις Κ.Ο.Κ., ενώ στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Χαλκίδας ελέγχθηκαν 9 άτομα, προσήχθησαν -3-, ενώ συνελήφθησαν 3 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Παράλληλα, στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα σε περιοχή των Τρικάλων ελέγχθηκαν 50 άτομα και 43 οχήματα, προσήχθησαν –2– άτομα, ενώ ακινητοποιήθηκαν –3– οχήματα.

Περαιτέρω, σε περιοχή της Λάρισας ελέγχθηκαν -38- άτομα και -30- οχήματα, προσήχθησαν 2 άτομα, συνελήφθησαν -2- άτομα για ανυποταξία, ενώ βεβαιώθηκαν -15- παραβάσεις Κ.Ο.Κ..

Ακόμα, στην Ήπειρο και συγκεκριμένα σε περιοχές της Θεσπρωτίας ελέγχθηκαν 52 άτομα και 42 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν 15 παραβάσεις Κ.Ο.Κ..

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και συγκεκριμένα σε περιοχή της Δράμας ελέγχθησαν 97 άτομα και -43- οχήματα, προσήχθησαν 2 άτομα, ενώ βεβαιώθηκαν 3 παραβάσεις Κ.Ο.Κ..

Τέλος, στην Κεντρική Μακεδονία και συγκεκριμένα σε περιοχή της Πέλλας ελέγχθησαν 60 άτομα και 45 οχήματα, προσήχθησαν -3- άτομα, ενώ βεβαιώθηκαν -20- παραβάσεις Κ.Ο.Κ..

Οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, που αποσκοπούν στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πού πήγαινε το αεροπλάνο και ήταν στην Αττική Οδό;
Από σήμερα τέλος οι ουρές για τις κλήσεις της Τροχαίας
Ιδου το πιο μικρό περιπολικό της Αστυνομίας που δε θα πιάσει κανέναν