Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ρεκόρ παραγωγής από τη VW το 2017

Ελλάδα 1:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρεκόρ παραγωγής από τη VW το 2017

ΝΕΑ

Ρεκόρ παραγωγής από τη VW το 2017

ΝΕΑ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η VW θα ξεπεράσει την παραγωγή 6.000.000 αυτοκινήτων μέσα σε ένα χρόνο το 2017, θέτοντας ένα νέο και πολύ σημαντικό ρεκόρ. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη γερμανική φίρμα, το ρεκόρ θα επιτευχθεί μέχρι την Κυριακή και αφορά στην συνολική παραγωγή της εταιρείας στα πάνω από 50 εργοστάσιά της σε 14 χώρες παγκοσμίως, τα οποία κατασκευάζουν μια γκάμα μοντέλων που ξεπερνούν τα 60.

Σύμφωνα πάντα με τη VW τα πιο δημοφιλή μοντέλα της το 2017 ήταν το Polo, το Golf, το Jetta και το Passat, μαζί με το Santana, το οποίο αποτελεί και το πιο δημοφιλές της μοντέλο στην αγορά της Κίνας. Παράλληλα, το νέο Tiguan απολαμβάνει και αυτό πολύ καλά νούμερα πωλήσεων, ενώ νέα μοντέλα όπως το T-Roc αναμένεται να αυξήσουν ακόμη περισσότερο την παραγωγή της εταιρείας.

Συνολικά, από το ξεκίνημα της μαζικής παραγωγής πριν από 72 χρόνια, όταν και το πρώτο Beetle κατασκευάστηκε από την εταιρεία, έχουν παραχθεί πάνω από 150 εκατομμύρια νέα VW, δημιουργώντας ένα μοναδικό ρεκόρ.

Advertisement
Advertisement