Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ρεκόρ παραγωγής από τη Skoda

Ελλάδα 0:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρεκόρ παραγωγής από τη Skoda

ΝΕΑ

Ρεκόρ παραγωγής από τη Skoda

ΝΕΑ

Οι γραμμές παραγωγής της Skoda στην Τσεχία το 2019, σημείωσαν ένα ρεκόρ το οποίο δικαιολογεί την επένδυση που έγινε το προηγούμενο έτος.

Advertisement
Advertisement

Με πάνω από 900.000 νέα αυτοκίνητα να παράγονται μέσα σε ένα έτος, τα εργοστάσια της Skoda στην Τσεχία, σημείωσαν ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ το 2019. Η παραγωγή αυτή, σηματοδοτεί ποσοστιαία αύξηση της τάξης του 2,25%, σε σύγκριση με την παραγωγή του 2018, το έτος κατά το οποίο έγινε μια μεγάλη επένδυση από τη Skoda για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της. Από τα στοιχεία της παραγωγής, αξίζει να αναφερθεί πως μόνο η Octavia, το best seller της μάρκας, παρήχθη σε 260.000 αντίτυπα.

Advertisement
Advertisement

Η πορεία της παραγωγής των εργοστασίων της Skoda, έρχεται να επιβεβαιώσει το ότι η στρατηγική της εταιρείας πατάει σε σωστές βάσεις, με δεδομένες τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται μέσα στα επόμενα χρόνια. Η εξελικτική διαδικασία για τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής, συμβαδίζει με τους στόχους της Skoda που θέλει το 2025 να έχει εξηλεκτρισμένη πρακτικά όλη την γκάμα των μοντέλων. Ταυτόχρονα, ιδιαίτερα σημαντική για την οικονομία της ευρύτερης περιοχής, είναι η διατήρηση της δέσμευσης από τη μεριά της Skoda για υποστήριξη της περιοχής από όπου όλα ξεκίνησαν για την εταιρεία, διατηρώντας και αναπτύσσοντας τις γραμμές παραγωγής –άρα και την τοπική οικονομία- της ευρύτερης γεωγραφικής ζώνης.