Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Red Bull X-Fighters: H ιστορία γράφεται στα μάρμαρα (vid)

Ελλάδα 18:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Red Bull X-Fighters: H ιστορία γράφεται στα μάρμαρα (vid)

ΝΕΑ

Red Bull X-Fighters: H ιστορία γράφεται στα μάρμαρα (vid)

ΝΕΑ

Η ώρα του παρθενικού ραντεβού του Red Bull X-Fighters στην Ελλάδα και την Αθήνα, πλησιάζει! Το βραδινό υπερθέαμα είναι μόλις… ώρες πια μακριά, αφού θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου, στις 21:00 στο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου στην Πεντέλη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Ενόψει λοιπόν της μάχης στη μεγαλύτερη και πιο απαιτητική πίστα FMX της σεζόν, τι θα λέγατε να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα! Το τελευταίο επεισόδιο του «Red Bull X-Fighters Athens 2015 – Epicness Redefined» μας βάζει στα άδυτα της εν κατασκευής FMX πίστας αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά της.

Οι track builders έχουν πιάσει δουλειά για τα καλά εδώ και τρεις εβδομάδες για να μετατρέψουν το γιγαντιαίο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου, στο βουνό της Πεντέλης, το οποίο διαχειρίζεται η Dionyssomarble.

Advertisement
Advertisement

Για τον sold out αγώνα και δεύτερη κατά σειρά στάση του φετινού πρωταθλήματος, οι 12 κορυφαίοι αναβάτες του είδους θα τα δώσουν όλα για να καταπλήξουν τα πλήθη δοκιμάζοντας τρικ που αψηφούν την βαρύτητα και άλματα σε απόσταση 30 μέτρων και σε ύψος 15 μέτρων. Η πίστα εκτείνεται σε 3 από τα 12 επίπεδα μέσα στο τεράστιο Λατομείο που έχει άνοιγμα 350 επί 230 μέτρα και βάθος 80 μέτρα.

Advertisement

Είναι η πρώτη φορά που μια πίστα FMX κατασκευάζεται σε διαφορετικά επίπεδα, με το καθένα να έχει ύψος μέχρι και 7 μέτρα. Η ομάδα εργάζεται τρεις συνεχόμενες εβδομάδες, με στόχο να μετατρέψει το γεμάτο χώμα και σκόνη Λατομείο σε μια τέλεια πίστα FMX που θα διαθέτει συνολικά 11 Άλματα, 3 Kickers, 3 Super Kickers, 2 Dirt Jumps και 3 Quarter Pipes. Μεταφέρονται πάνω από 600 φορτηγά χώμα και εγκαθίστανται 600 προβολείς με 4 χιλιόμετρα καλωδίων, σε ένα βάθρο πλάτους 350 μέτρων επί 230 μέτρα και βάθους 80 μέτρων. για να δημιουργήσουν τον χώρο που θα ζήσουμε το πρώτο Red Bull X-Fighters στην Ελλάδα.

Πατήστε play για περισσότερα…

Advertisement