Live Κίνηση
Περισσότερα
Nissan Qashqai

Με το Qashqai βλέπετε τα πάντα γύρω σας

Ελλάδα 7:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με το Qashqai βλέπετε τα πάντα γύρω σας

Nissan Qashqai

Με το Qashqai βλέπετε τα πάντα γύρω σας

Nissan Qashqai

Το παρκάρισμα και οι ελιγμοί μετατρέπονται σε «παιχνίδι», ακόμα και στο πιο αστικό τοπίο, όταν έχετε ένα έξτρα ζευγάρι «μάτια». Που στην περίπτωση του Qashqai, ονομάζονται «Nissan Intelligent Around-View Monitor».

Advertisement
Advertisement

Το Nissan Intelligent Around-View Monitor χρησιμοποιεί τέσσερις κάμερες που προσφέρουν μία πανοραμική απεικόνιση του Qashqai, με δυνατότητα επιλογής διαίρεσης οθόνης σε «παράθυρα» που εστιάζουν μπροστά, πίσω και στο κράσπεδο για να έχετε ακόμα καλύτερη εικόνα των πραγμάτων.

Ως αποτέλεσμα, θα είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητο χωράει στον επιλεγμένο χώρο και κάθε ελιγμός θα είναι απλούστερος και πιο ακριβής.

ΕΛΙΓΜΟΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ
Σε Drive πρόγραμμα, η οθόνη σας δίνει μία εμπρός και μία πανοραμική άποψη, επομένως ξέρετε πού να σταματήσετε – χωρίς να απομακρυνθείτε.

Advertisement
Advertisement

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΣΑΣ
Σε Drive (Κίνηση Μπροστά) ή Όπισθεν (R), πιέζοντας το μπουτόν στην κάμερα μπορείτε να αντικαταστήσετε την πανοραμική άποψη με μια πλευρική. Μεγάλη βοήθεια για να βλέπετε πόσο έχετε πλησιάσει στο κράσπεδο.

qashqai-Nissan-Intelligent-Around-View-Monitor640short

BACKGROUND SAVVY
Στην όπισθεν (R), μπορείτε να βλέπετε τι υπάρχει ακριβώς από πίσω σας, ενώ η πανοραμική άποψη σας βοηθά με τα μικρότερα αντικείμενα που ίσως είναι κρυμμένα κάτω από το πίσω παρμπρίζ

Advertisement

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Η κάμερα που βρίσκεται κάτω από τον εξωτερικό καθρέπτη του οδηγού, ολοκληρώνει την πανοραμική εικόνα, σε Drive ή Όπισθεν (R).