Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκδοση Nismo και στο Qashqai

Ελλάδα 7:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκδοση Nismo και στο Qashqai

ΝΕΑ

Έκδοση Nismo και στο Qashqai

ΝΕΑ

Το έχουμε συνηθίσει ως ένα πρακτικό, δημοφιλές SUV με οικογενειακούς προσανατολισμούς. Όμως στη νέα γενιά του Qashqai, η Nissan απ’ ευθύνεται σε πιο ενθουσιώδεις οδηγούς.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Σύμφωνα με δηλώσεις του Άντι Γκριν στο βρετανικό car, στους πρώτους μήνες του 2014 αναμένεται να δούμε και Nismo έκδοση – ότι δηλαδή πιο σπορ έχει να επιδείξει η ιαπωνική μάρκα!

Αυτή θα έχει όλα τα εμφανισιακά χαρακτηριστικά που συνοδεύουν μοντέλα της θυγατρικής της Nissan και που είδαμε και στο Juke Nismo που σας παρουσιάσαμε πριν από μερικές ημέρες, όπως  τα εύλογα λογότυπα, σπορ λεπτομέρειες εντός κι εκτός με το χαρακτηριστικό κόκκινο στοιχείο να κάνει την εμφάνιση του.

Advertisement
Advertisement

Κυρίως όμως, βελτιωμένες επιδόσεις καθώς το Qashqai Nismo θα πάρει τον γνωστό 1600άρη DOHX υπέρ-τροφοδοτούμενο κινητήρα που συναντάμε και στο αντίστοιχο Juke αλλά ίσως και με ακόμα περισσότερους από τους 218 PS που βγάζει εκεί. Φυσικά, με ανάλογες αναβαθμίσεις και στην ανάρτηση του Qashqai.

Αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για τη δεύτερη γενιά του crossover της Nissan που αποκαλύφθηκε πρώτα στο NewsAuto, πατήστε εδώ. Μπορείτε ακόμα να δείτε ένα ενδιαφέρον video όπου μιλάνε για το νέο Qashqai οι άνθρωποι που το δημιούργησαν.

Τέλος, θα υπάρξει και… «First Edition». Διαβάστε σχετικά εδώ.