Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ψηφίζει και πάλι Ελλάδα η Porsche

Ελλάδα 10:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ψηφίζει και πάλι Ελλάδα η Porsche

ΝΕΑ

Ψηφίζει και πάλι Ελλάδα η Porsche

ΝΕΑ

Μέσα σε διάστημα μόλις 16 μηνών η Porsche επιλέγει ξανά τη χώρα μας για να πραγματοποιήσει την παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση ενός νέου μοντέλου της.

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για τη νέα Porsche 911 Cabrio (992), την «ανοιχτή» εκδοχή του εμβληματικού γερμανικού μοντέλου, την οποία θα έχουν τη δυνατότητα να τη γνωρίσουν από κοντά και να την οδηγήσουν δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο τον ερχόμενο Μάρτιο στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, με βάση και την επίσημη πρόσκληση που μας έστειλε η Porsche, η δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας 911 Cabrio θα πραγματοποιηθεί εντός Αττικής, έχοντας ως επίκεντρο την πρωτεύουσα.

Θυμίζουμε ότι τον Νοέμβριο του 2017 η Porsche είχε πραγματοποιήσει την παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας Cayenne στην Κρήτη, με τους ανθρώπους της εταιρείας και τους προσκεκλημένους δημοσιογράφους να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τις υποδομές και τα τοπία του νησιού.

Advertisement
Advertisement

Σε ό,τι αφορά τώρα στη νέα 911 Cabrio, τονίζουμε ότι η κορυφαία κάμπριο Porsche αντλεί τα σχεδιαστικά της στοιχεία από την κουπέ 911, έχοντας μια υφασμάτινη οροφή, η οποία μπορεί να ανοίξει ή κλείσει μέσα σε 12 δευτερόλεπτα (και σε ταχύτητες έως και 50 km/h).

Κατά το λανσάρισμά της θα είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις Carrera S & Carrera 4S, χρησιμοποιώντας για την κίνησή της έναν 3λιτρο Twin-Turbo βενζινοκινητήρα με 450 άλογα ισχύος & 530 Nm ροπής. Οι επιδόσεις είναι πραγματικά «καυτές», αφού το 0-100 km/h απαιτεί μόνο 3.7 sec και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 306 km/h (3.6 sec για την Carrera 4S και 304 km/h τελικής).

Advertisement

Η Porsche αναφέρει πως η 911 Cabriolet μπορεί να εξοπλιστεί και με σύστημα ενεργών αναρτήσεων για πρώτη φορά (πιο σκληρές αντιστρεπτικές και μικρότερη απόσταση από το έδαφος), κάτι που συνεπάγεται ακόμη καλύτερα οδηγικά χαρακτηριστικά.

Advertisement