Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ψηφιακό σκίτσο για το Audi A3 Cabriolet

Ελλάδα 20:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ψηφιακό σκίτσο για το Audi A3 Cabriolet

ΝΕΑ

Ψηφιακό σκίτσο για το Audi A3 Cabriolet

ΝΕΑ

Περιμένοντας την Audi να ανακοινώσει την παρουσίαση του νέου A3 Cabrio κάποια στιγμή μέσα στο 2020, έχουμε την πρώτη σοβαρή υποψηφιότητα «πετυχημένου» ψηφιακού σκίτσου που προβλέπει το πώς θα είναι στην πραγματικότητα το μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Το ψηφιακό σκίτσο που έχουμε εδώ και που αντικειμενικά είναι πολύ επιτυχημένο σχετικά με τις λεπτομέρειές του, είναι της SRK Designs και «αλιεύθηκε» από το Youtube, όπου η πρόβλεψη για την επόμενη γενιά του ανοιχτού μοντέλου της Audi, μοιάζει να ενσαρκώνεται ιδανικά και με μεγάλη ακρίβεια. Με βάση το νέο Audi A3 που μόλις πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκε επισήμως, το Cabrio συνολικά θα αναβαθμίσει την γκάμα των εκδόσεων της τρέχουσας γενιάς του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Για το συγκεκριμένο σκίτσο χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία που συναντώνται και στις παλαιότερες εκδοχές του ανοιχτού Α3. Η πραγματική εκδοχή του μοντέλου αναμένεται να εμφανιστεί επισήμως προς τα τέλη του έτους που διανύουμε και σε ότι αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, θα περιμένουμε να δούμε το ίδιο line up εκδόσεων κινητήρα με αυτό της κλειστής έκδοσης του Α3.