Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ψηφιακά γραμματόσημα από τη Lamborghini

Ελλάδα 10:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ψηφιακά γραμματόσημα από τη Lamborghini

ΝΕΑ

Ψηφιακά γραμματόσημα από τη Lamborghini

ΝΕΑ

Στο πλαίσιο της προώθησης για τη νέα Huracan Evo RWD Spyder, η Lamborghini προχώρησε στην παρουσίαση του ψηφιακού γραμματοσήμου σε συνεργασία με την Bitstamps.

Advertisement
Advertisement

Κάθε γραμματόσημο ως ξεχωριστό ψηφιακό αρχείο, θεωρείται μοναδικό. Η τεχνολογία Blockchain εγγυάται την μοναδικότητά του και έτσι οι συλλέκτες θα μπορούν να το αγοράζουν, να το αποθηκεύουν αλλά ακόμα και να το πωλούν, ακριβώς όπως γίνεται με τα συνηθισμένα γραμματόσημα. Η Lamborghini σε συνεργασία με την Bitstamps, θα εκδώσει συνολικά 20.000 αντίγραφα του γραμματοσήμου, τα οποία θα μπορούν σύντομα να γίνονται αντικείμενο εμπορικής συναλλαγής μέσω ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο που παρουσιάστηκε εδώ και λίγες μέρες όταν η Lamborghini επανεκκίνησε την παραγωγή μετά το κλείσιμο λόγω COVID-19, η Huracan Evo RWD Spyder είναι ένα supercar με κίνηση στους πίσω τροχούς με V10 κινητήρα 5,2 λίτρων. Η απόδοση είναι 610 PS που καταλήγουν στους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 7 ταχυτήτων. Για τα 100 χλμ./ώρα από στάση, χρειάζεται μόλις 3,5 δευτερόλεπτα και 9,6 δευτερόλεπτα για να φτάσει στα 200 χλμ./ώρα, ενώ η τελική του ταχύτητα είναι 324 χλμ./ώρα.