Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

PSA: Τέλος η υδροπνευματική ανάρτηση;

Ελλάδα 1:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PSA: Τέλος η υδροπνευματική ανάρτηση;

ΝΕΑ

PSA: Τέλος η υδροπνευματική ανάρτηση;

ΝΕΑ

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως στον γαλλικό όμιλο εξετάζουν τον τερματισμό της παραγωγής μοντέλων με υδροπνευματική ανάρτηση, λόγω του μεγάλου κόστους κατασκευής.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Με την ολοκλήρωση της τωρινής γενιάς Citron C5 υπάρχουν πολλές πιθανότητες μία καινοτόμος τεχνολογία, όπως είναι η ανάρτηση Hydractive, να περάσει στο παρελθόν, λόγω της μειωμένης ζήτησης από το αγοραστικό κοινό. Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις της Citroen C5 με την εν λόγω ανάρτηση για το 2014- ήταν περίπου 10.000 αυτοκίνητα και στον όμιλο PSA δεν βλέπουν τον λόγο για την συνέχεια της παραγωγής της και στην επόμενη γενιά.

Φυσικά, μία πρωτοποριακή τεχνολογία έχει κάποιες πιθανότητες να συνεχίσει να υπάρχει καθαρά για λόγους γοήτρου, ακόμη και αν δεν έχει κερδοφορία για το ταμείο της εταιρίας. Ωστόσο, οι απώλειες είναι αρκετά μεγάλες και με τα τωρινά δεδομένα, η μόνη περίπτωση να επιβιώσει η Hydractive είναι να περάσει στα μοντέλα της πολυτελούς και ανεξάρτητης πλέον DS, προβάλλοντας τα κορυφαία επίπεδα άνεσης που προσφέρει μια τέτοια διάταξη.

Advertisement
Advertisement