Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρωτότυπο πόλης από τη Citroen στη Γενεύη

Ελλάδα 10:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρωτότυπο πόλης από τη Citroen στη Γενεύη

ΝΕΑ

Πρωτότυπο πόλης από τη Citroen στη Γενεύη

ΝΕΑ

Η Citroen έδωσε κάποιες εικόνες- teasers για το πρωτότυπο που θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο μήνα.

Advertisement
Advertisement

 

Ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης έχει έτοιμο ως concept η Citroen και θα το παρουσιάσει επισήμως για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον επόμενο μήνα. Μέχρι στιγμής έχει δώσει στη δημοσιότητα κάποιες εικόνες- teasers με κοντινά πλάνα από «λεπτομέρειες» της εξωτερικής και όχι μόνο εμφάνισης του πρωτοτύπου, θέλοντας να κρατήσει μυστική τα σχεδιαστική ταυτότητα του μοντέλου μέχρι την ύστατη ώρα της επίσημης παρουσίασης.

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο αυτό είναι ένα από τα δύο ηλεκτρικά που θα παρουσιάσει μέσα στο επόμενο διάστημα η Citroen, με την επικεφαλής της εταιρείας, Linda Jackson, να έχει ήδη μιλήσει και για τις δύο περιπτώσεις. Το δεύτερο πρωτότυπο αναμένεται να παρουσιαστεί τον ερχόμενο Μάιο σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι. Για να επιστρέψουμε όμως στις εικόνες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από το πρωτότυπο που θα αποκαλυφθεί τις επόμενες ημέρες στη Γενεύη, αξίζει να «μείνουμε» λίγο στην αιχμηρή αισθητική που αποκαλύπτουν τα στενά φωτιστικά σώματα που αποτελούνται από LED’s και «αγκαλιάζουν» τις γωνίες του αυτοκινήτου. Να λοιπόν και ένας ακόμα λόγος για να περιμένουμε με ανυπομονησία το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, για να δούμε πως οραματίζονται οι εταιρείες τις αστικές μετακινήσεις του (όχι και τόσο μακρινού) μέλλοντος- αυτή τη φορά από τη Citroen.

Advertisement

Advertisement