Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρωτότυπο coupe από τη VW στο Πεκίνο

Ελλάδα 22:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρωτότυπο coupe από τη VW στο Πεκίνο

ΝΕΑ

Πρωτότυπο coupe από τη VW στο Πεκίνο

ΝΕΑ

Η Volkswagen μοιράστηκε σκίτσα ενός concept car που θα αποκαλύψει στην επικείμενη έκθεση του Πεκίνου που ανοίγει τις πύλες της την Κυριακή του Πάσχα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Πρόκειται για ένα τετράθυρο κουπέ που όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι Γερμανοί, δεν έχουμε δει όμοιο του στην κατηγορία. Τοποθετείται στη γκάμα της VW κάτω κι από το Jetta, καθώς έχει μήκος 4.597mm. Οι σπορ διαθέσεις του φαίνονται από το μεγάλο πλάτος που ορίζεται στα 1.838mm και το χαμηλό του ύψος που περιορίζεται στα 1.422mm.

Παρότι χαρακτηρίζεται επίσημα ως κουπέ μεσαίου μεγέθους, οι μυώδεις γραμμές του και οι μεγάλοι τροχοί 20 ιντσών που «ντύνονται» με ελαστικά 245/40, του προσδίδουν όγκο και δυναμική. Αυτός ήταν άλλωστε ο στόχος του επικεφαλής σχεδιασμού της μάρκας από το Βόλσφμπουργκ, Klaus Bischoff.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα η Volkswagen ανακοίνωσε και τι θα βρίσκεται κάτω από το καπό: ένας τετρακύλινδρος TSI κινητήρας απόδοσης 220 PS. Αυτός θα επιτρέπει στο… αβάφτιστο ακόμα concept coupe, να κάνει τα 0-100 σε 6.5 sec ενώ η τελική του ταχύτητα θα ορίζεται στα 245 km/h.

Περισσότερα για το Concept Coupe, σε μερικά 24ωρα, στο 13ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου.