Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To πρώτο βίντεο του νέου VW T-Roc

Ελλάδα 10:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To πρώτο βίντεο του νέου VW T-Roc

ΝΕΑ

To πρώτο βίντεο του νέου VW T-Roc

ΝΕΑ

Στο επόμενο διάστημα η VW θα μας παρουσιάσει ένα νέο compact SUV. To μοντέλο θα βασιστεί στο εικονιζόμενο πρωτότυπο T-Roc από το οποίο θα δανειστεί την ονομασία και πολλά σχεδιαστικά στοιχεία.

Advertisement
Advertisement

Kώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση το νέο SUV της γερμανικής φίρμας. Το μοντέλο θα ονομαστεί T-Roc, όπως το πρωτότυπο που είδαμε πριν 3 χρόνια, και σήμερα η VW έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τις δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου με καμουφλαρισμένο αμάξωμα (μπορείτε να το δείτε παρακάτω). Με βάση αυτό αλλά τις φωτογραφίες του concept αναμένουμε ένα σύνολο με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και έντονες καμπύλες. Για την κατασκευή του θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα MQB και το μήκος του θα είναι περίπου 4,2 μέτρα (μεταξόνιο ίδιο με του Golf στα 2,6 μέτρα).

Advertisement
Advertisement

Στη βάση των μηχανικών συνόλων πρόκειται να δούμε τον 1.000άρη TSI με 120 ίππους, ενώ βέβαιη θεωρείται και η παρουσία του νέου 1,5 TSI Evo με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων και ισχύ στα 150 άλογα. Επίσης, οι αναφορές κάνουν λόγω ότι θα υπάρξει αργότερα και μια ισχυρή τετρακίνητη έκδοση, με το μηχανικό σύνολο του Golf GTI. Στις πετρελαιοκίνητες επιλογές, το Τ-Roc θα εξοπλίζεται με τους 1,6 & 2,0 ΤDI.