Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πρώτο video της Hennessey Venom F5

Ελλάδα 3:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πρώτο video της Hennessey Venom F5

ΝΕΑ

Το πρώτο video της Hennessey Venom F5

ΝΕΑ

Μετά τις πρώτες εικόνες έχουμε και το πρώτο video του αυτοκινήτου το οποίο η Hennessey Performance δημιούργησε για να κατακτήσει τον τίτλο του ταχύτερου στον κόσμο: της Venom F5!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ένα supercar που σε κάνει να… ονειρεύεσαι, γι’ αυτό και η παρουσιάσή του γίνεται με μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Dream On» των Aerosmith! Μάλιστα η αμερικανική εταιρεία βελτιώσεων έχει ενσωματώσει στην περιγραφή του εν λόγω video και μήνυμα στον τραγουδιστή της θρυλικής μπάντας, Steven Tyler, για ταχεία ανάρρωση από τα προβλήματα υγείας που προκάλεσαν την ματαίωση του υπολοίπου της περιοδείας.

Όσο για την αυτοκινητική ουσία, η Hennessey μας παρουσιάζει βήμα-βήμα τη δημιουργία της Venom F5, από το σχεδιαστήριο στην κατασκευή και μετά ακόμα και στο δρόμο, έστω και με ψηφιακή επεξεργασία.

Advertisement
Advertisement

Το εντυπωσιακό supercar των 1600 ίππων μπορεί σύμφωνα με τον κατασκευαστή να αγγίζει τελική ταχύτητα της τάξης των 300 μιλίων την ώρα – αριθμός που ισοδυναμεί με 484 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Την ίδια ώρα, οι Τεξανοί υπερηφανεύονται πως η Venom F5 μπορεί από στάση να πιάσει τα 400 km/h και να ακινητοποιηθεί ξανά, μέσα σε λιγότερα από 30 δευτερόλεπτα!

Απολαύστε τη πατώντας play στο video που ακολουθεί κι αν θέλετε να μάθετε και περισσότερα για αυτό το εντυπωσιακό αυτοκίνητο, πατήστε εδώ.

Advertisement