Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτη εικόνα του νέου hypercar της Pininfarina

Ελλάδα 3:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτη εικόνα του νέου hypercar της Pininfarina

ΝΕΑ

Πρώτη εικόνα του νέου hypercar της Pininfarina

ΝΕΑ

Περιμέναμε να το δούμε στο φετινό Pebble Beach Concours d’Elegance αλλά παρότι βρέθηκε εκεί, το είδαν λίγοι και εκλεκτοί. Ο λόγος για το PF0, το νέο hypercar της Pininfarina.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο ιταλικός σχεδιαστικός οίκος που στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έδειξε το νέο του δημιούργημα μόνο σε πριβέ εκδηλώσεις για ‘πιθανούς πελάτες’, φανέρωσε τώρα μέρος του νέου του concept car στο ευρύ κοινό μέσω της πρώτης teaser εικόνας.

Δείχνει κομμάτι του πίσω μέρους, με τα λεπτά LED φωτιστικά μέσα στα άκρα δύο αεροτομών (!), εντυπωσιακό διαχύτη και το λογότυπο της Pininfarina στο χώρο της πινακίδας.

Advertisement
Advertisement

Δεν βλέπουμε περισσότερα αλλά έχουμε μάθει περισσότερα αφού η PF0 θα κάνει τα 0-100 km/h κάτω από δύο δευτερόλεπτα, μία σχεδόν εξωπραγματική επίδοση. Η τελική ταχύτητα θα είναι λίγο πάνω από τα 402 km/h ενώ ο κατασκευαστής κάνει λόγο για αυτονομία της τάξης των 300 μιλίων (483 χιλιόμετρα).

Η επίσημη αποκάλυψη της τελικής έκδοσης παραγωγής αναμένεται τον προσεχή Μάρτιο, στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Λογικά μέσα στο Σεπτέμβριο η Pininfarina θα μας δείξει την πρωτότυπη έκδοση. Το PF0 αναμένεται να μπει στην (περιορισμένη) παραγωγή το 2020.