Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτη εικόνα της νέας λιμουζίνας της Kia

Ελλάδα 11:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτη εικόνα της νέας λιμουζίνας της Kia

ΝΕΑ

Πρώτη εικόνα της νέας λιμουζίνας της Kia

ΝΕΑ

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα της νέας γενιάς της λιμουζίνας της K900, η οποία έρχεται να αποτελέσει ένα ακόμη απτό δείγμα της γενικότερης αναβάθμισης της γκάμας της εταιρείας. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το νέο Kia K900 αποτελεί προϊόν των Κέντρων Έρευνας και Εξέλιξης της εταιρείας στις Η.Π.Α. και στην Νότια Κορέα και, σύμφωνα με το λιτό κείμενο που συνοδεύει την πρώτη εικόνα του νέου μοντέλου, θα έχει μια σοφιστικέ εξωτερική σχεδίαση, υψηλές επιδόσεις, αλλά και προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας.

Στο εσωτερικό, η Kia υπόσχεται ότι το νέο K900 θα έχει κορυφαία ευρυχωρία, αλλά και πιο πολυτελή υλικά κατασκευής από κάθε φορά. Ειδικά σε ό,τι αφορά στη σχεδίαση του αμαξώματός του, με βάση την πρώτη εικόνα φαίνονται οι ρευστές και δυναμικές γραμμές του, αλλά και ο ανασηκωμένος πίσω τρίτος όγκος που του δίνει μια αίσθηση από κουπέ.

Για το τεχνικό και μηχανικό κομμάτι του K900, η Kia δεν αποκαλύπτει κάποια στοιχεία, ωστόσο αναμένουμε το μοντέλο να βασιστεί πάνω στη νεότερη μεγάλη πλατφόρμα του Ομίλου Hyundai-Kia, στην οποία στηρίζεται μεταξύ άλλων και το εντυπωσιακό Kia Stinger.

Advertisement
Advertisement

Η διάθεση του νέου K900 αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2018 και σε συγκεκριμένες αγορές. Προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν σε αυτές περιλαμβάνεται και η Ευρώπη.