Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η πρώτη φωτογραφία του νέου Insignia;

Ελλάδα 3:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πρώτη φωτογραφία του νέου Insignia;

ΝΕΑ

Η πρώτη φωτογραφία του νέου Insignia;

ΝΕΑ

Ο Πρόεδρος της Opel, Karl-Thomas Neumann, έχει χαρακτηρίσει το νέο Astra ως «το ποιοτικότερο μοντέλο που έχει κατασκευάσει έως σήμερα η γερμανική μάρκα». Αυτό θα αλλάξει σύντομα, με το λανσάρισμα της δεύτερης γενιάς του Insignia. Το μεσαίο sedan αποτελεί τη ναυαρχίδα της Opel και τον Οκτώβριο, στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού, ενδέχεται να γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήριά του.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η φημολογία φούντωσε από το γεγονός ότι η μάρκα από το Ρούσελσαϊμ ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η μάσκα. Είναι ίδια με αυτή του ανανεωμένου Mokka X και δεν αποκλείεται να παραπέμπει στο νέο Insignia. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ορισμένα σημεία του αμαξώματος θα υπάρχουν σχεδιαστικές αναφορές στο πρωτότυπο Monza.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον περιορισμό του βάρους, προκειμένου το νέο Insignia να είναι βελτιωμένο σε επιδόσεις, κατανάλωση και οδική συμπεριφορά, αλλά και στους τομείς της ποιότητας κύλισης, της ηχομόνωσης, της συνδεσιμότητας και του εξοπλισμού με ηλεκτρονικά συστήματα ενεργητικής ασφάλειας.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει γνωστά σύνολα όπως τον 1.4 Ecotec βενζίνης με 150 PS, αλλά και το νέο 1.6 CDTI στην έκδοση BiTurbo με τους 160 ίππους. Ο πετρελαιοκινητήρας συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και εμφανίζει μέγιστη ροπή 35,7 kgm στις 1.500 rpm.