Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτες teaser εικόνες για το νέο Hyundai Santa Fe

Ελλάδα 15:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτες teaser εικόνες για το νέο Hyundai Santa Fe

ΝΕΑ

Πρώτες teaser εικόνες για το νέο Hyundai Santa Fe

ΝΕΑ

Το νέο Santa Fe από ότι φαίνεται στις πρώτες δύο εικόνες- teaser που έχουμε επισήμως από τη Hyundai, δεν φαίνεται να είναι ένα απλό facelift της υπάρχουσας γενιάς του Κορεάτικου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Δύο φωτογραφίες που στην πραγματικότητα δείχνουν το ίδιο αυτοκίνητο με διαφορετική μάσκα (κατά πάσα πιθανότητα, αφορούν δύο διαφορετικές εκδόσεις εξοπλισμού –ίσως και κινητήρα- του μοντέλου), μας δίνουν μια αρκετά καθαρή εικόνα για το σχεδιαστικό στυλ που ακολουθείται από τη Hyundai στη νέα γενιά του μεγάλου SUV της, του Santa Fe. Οι εικόνες των πρωτοτύπων σε φάση δοκιμών εξέλιξης που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες, έδειχναν ένα μοντέλο που είχε αναθεωρημένη σχεδίαση εμπρός και πίσω αλλά το κυρίως «σώμα» του αμαξώματος, έμοιαζε να μην έχει αλλαγές σε σχέση με το υπάρχον Santa Fe.

Advertisement
Advertisement

Στις φωτογραφίες που βλέπουμε εδώ, είναι ξεκάθαρο το ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πλήρως αναθεωρημένο μοντέλο. Η νέα πλατφόρμα πάνω στην οποία έχει «χτιστεί» η νέα γενιά του Santa Fe, αποτελεί και τη μεγαλύτερη αλλά και τη σημαντικότερη αλλαγή μια και βάσει αυτής, το μεγάλο SUV της Hyundai θα μπορέσει να έχει και ηλεκτρική έκδοση στη γκάμα του. Σύμφωνα με την κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία, το νέο Santa Fe θα είναι το πρώτο μοντέλο Hyundai στην Ευρώπη και το πρώτο SUV της εταιρείας παγκοσμίως, που θα χρησιμοποιήσει τη νέα αρχιτεκτονική που παρουσιάστηκε με το Sonata που έκανε ντεμπούτο το 2019. Περισσότερες πληροφορίες για το SUV θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες και αξίζει να κρατήσει κανείς, πως στην Ευρώπη, το νέο Santa Fe θα είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο.