Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι πρώτες αλλαγές του νέου Toyota Avensis

Ελλάδα 9:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι πρώτες αλλαγές του νέου Toyota Avensis

ΝΕΑ

Οι πρώτες αλλαγές του νέου Toyota Avensis

ΝΕΑ

Οι πρώτες ανανεώσεις γίνονται στην οικογένεια Toyota Avensis, καθώς κοντεύει να συμπληρώσει την πρώτη πλήρη χρονιά πωλήσεων.

Advertisement
Advertisement

Βασική αλλαγή για τη γκάμα του 2016 είναι η τελευταία έκδοση του συστήματος πολυμέσων Toyota Touch 2 με οθόνη αφής. Το Avensis επωφελείται από τις δυνατότητες αυτής της τεχνολογίας από την οποία πήραμε μία γεύση στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.
Το μενού της αρχικής οθόνης έχει επανασχεδιαστεί και η πρόσβαση στην online πύλη πελατών My Toyota είναι απλούστερη. Το δορυφορικό πακέτο πλοήγησης Toyota Touch 2 with Go προσφέρει τώρα στους πελάτες το πρόσθετο πλεονέκτημα των δωρεάν ενημερώσεων χαρτών και συνδεσιμότητας για 3 χρόνια.

Αυτό μπορεί να επεκταθεί για άλλα 2 έτη, εάν ο πελάτης το επιθυμεί, διασφαλίζοντας ξεγνοιασιά μέσα από ακριβή προγραμματισμό των ταξιδιών, πρόσβαση σε εφαρμογές που δίνουν τα πιο πρόσφατα στοιχεία για την κυκλοφοριακή ροή, τις καιρικές συνθήκες, τις τιμές καυσίμου, τη διαθεσιμότητα χώρων στάθμευσης και λοιπές χρήσιμες πληροφορίες. Το σύστημα μπορεί να συνδέεται με αρκετούς παρόχους on-line υπηρεσιών, όπως Google Search, Google Streetview, Aupeo!, Aha και Twitter.
Toyota Avensis 2016 640

Advertisement
Advertisement

Τα Avensis sedan και Touring Sports διατίθενται προαιρετικά με εξωτερικό φινίρισμα Platinum Bronze, ενώ ένα νέο σχέδιο 16-άρας ζάντας αλουμινίου έχει προστεθεί στη γκάμα του 2016.