Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προσοχή! Ο επιτήδειος έμπορος της Θήβας πήγε… Χαλκίδα!

Ελλάδα 22:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προσοχή! Ο επιτήδειος έμπορος της Θήβας πήγε… Χαλκίδα!

ΝΕΑ

Προσοχή! Ο επιτήδειος έμπορος της Θήβας πήγε… Χαλκίδα!

ΝΕΑ

Ο επιτήδειος έμπορος από τη Θήβα έχοντας νέα «βιτρίνα» στην Χαλκίδα ετοιμάζεται να εξαπατήσει και άλλους καταναλωτές.

Advertisement
Advertisement

Νέο «κατάστημα» στην Χαλκίδα φαίνεται ότι έχει στήσει ο επιτήδειος έμπορος από τη Θήβα καθώς οι δουλειές εκεί φαίνεται ότι δεν πάνε και τόσο καλά!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr ο επιτήδειος έμπορος που άρπαζε προκαταβολές για ανύπαρκτα αυτοκίνητα από την περιοχή της Θήβας βρήκε νέο καταφύγιο στην Χαλκίδα αλλά για κακή του τύχη τον αναγνώρισαν κάποιοι καταναλωτές που ήδη τον έχουν καταγγείλει στις Αρχές και έχουν καταθέσεις μηνύσεις.

Advertisement
Advertisement

Ουσιαστικά ο επιτήδειος έμπορος εμφανίστηκε να δραστηριοποιείται μέσω κάποιου άλλου γνωστού ο οποίος διαθέτει κατάστημα στη Χαλκίδα και όπως φαίνεται τον έπεισε να «λειτουργήσουν» μαζί το μαγαζί καθώς εκείνος είναι αποκλεισμένος από τις ιστοσελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων με αποτέλεσμα να μην μπορεί να «ψαρέψει» νέα θύματα.

Όμως οι τοπικές κοινωνίες είναι κλειστές και κάποιο από τα θύματα του επιτήδειου εμπόρου έμαθε ότι ο συγκεκριμένος τύπος δραστηριοποιείται στην Χαλκίδα.

Αρχικά επικοινώνησε με τις Αρχές όπου τις ενημέρωσε για την δράση του επιτήδειου και κατόπιν επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος το οποίο και χρησιμοποιεί ο επιτήδειος για να κάνει τις δουλειές του.

Advertisement

Παράλληλα ο καταναλωτής που έχει πέσει θύμα του εμπόρου στο παρελθόν επικοινώνησε με τον Newsauto.gr ώστε να μας ενημερώσει για τη νέα «επαγγελματική έδρα» του επιτήδειου και βέβαια να ενημερώσουμε τους καταναλωτές πριν πέσουν και εκείνοι θύματά του.

Ο επιτήδειος έμπορος πάντως θα βρεθεί αντιμέτωπος με πολλούς καταναλωτές καθώς έχουν κατατεθεί μαζικές μηνύσεις σε όλη την Ελλάδα εναντίον του και είναι πλέον θέμα χρόνου να δώσει εξηγήσεις όχι μόνο στις δικαστικές Αρχές αλλά και στις υπηρεσίες Οικονομικού Εγκλήματος καθώς όλες οι συναλλαγές και οι καταθέσεις των χρημάτων πραγματοποιούνταν σε τρίτα πρόσωπα που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με εμπορίες αυτοκινήτων!

Advertisement

Παράλληλα όλοι οι καταναλωτές έχουν στραφεί και εναντίον των προσώπων στα οποία κατέθεσαν τα χρήματα για τα ανύπαρκτα αυτοκίνητα οπότε η λίστα με τους ανθρώπους που θα καλεστούν να δώσουν εξηγήσεις είναι ήδη αρκετά μεγάλη…