Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προσοχή! Επικίνδυνες γυναίκες αποκτούν αυτοκίνητα με… νάρκωση

Ελλάδα 9:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προσοχή! Επικίνδυνες γυναίκες αποκτούν αυτοκίνητα με… νάρκωση

ΝΕΑ

Προσοχή! Επικίνδυνες γυναίκες αποκτούν αυτοκίνητα με… νάρκωση

ΝΕΑ

Στα δικαστήρια έχουν οδηγηθεί δεκάδες περιπτώσεις που ανυποψίαστοι άνδρες μεταβίβασαν τα οχήματά τους υπό την επήρεια φαρμάκων.

Advertisement
Advertisement

Μια μοναδική ιστορία για τα ελληνικά δεδομένα αποκαλύφθηκε στις δικαστικές αίθουσες η οποία έχει να κάνει με απώλεια αυτοκινήτων και δημοσιεύει αποκλειστικά το Newsauto.gr.

Ειδικότερα σπείρα με μέλη αρκετές γυναίκες αναζητούν τα θύματά τους σε νυχτερινά κέντρα ή καφετέριες και στη συνέχεια καταφέρουν με έναν μοναδικό τρόπο να τους αποσπάσουν υπεύθυνες δηλώσεις με το γνήσιο της υπογραφής τους αλλά και τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους τα οποία και αποκτούν μέσα σε λίγες ώρες και τα πουλάνε άμεσα ώστε να αντλήσουν ζεστό χρήμα.

Advertisement
Advertisement

Όπως καταγγέλει στο Newsauto.gr έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων: «Ασχολούμαστε με το εμπόριο αυτοκινήτων εδώ και δεκαετίες αλλά παρόμοιο περιστατικό δεν μου έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια. Όλα ξεκίνησαν από ένα Honda CRZ που αγόρασα από μια γυναίκα έναντι κάποιων χιλιάδων ευρώ καθώς το αυτοκίνητο ήταν σε άριστη κατάσταση και με λίγα διανυθέντα χιλιόμετρα. Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν άμεσα η ιδιοκτήτρια του οχήματος εισέπραξε τα χρήματα που είχαμε συμφωνήσει και το όχημα μεταβιβάστηκε στην επιχείρησή μας και κατόπιν αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο ώστε να βρούμε τον επόμενο αγοραστή του.

Μετά από λίγες ημέρες μας επισκέφθηκε έναν κύριος στο κατάστημα παρουσία αστυνομικών και μας ανακοίνωσε ότι το Honda CRZ που έχουμε και πουλάμε στο κατάστημά μας είναι δικό του και πως έπεσε θύμα απάτης από μια σπείρα γυναικών που με έναν μοναδικό τρόπο μεταβιβάζει τα αυτοκίνητα των θυμάτων τους σε άλλα ονόματα και στη συνέχεια τα μεταπωλούν είτε σε ιδιώτες καταναλωτές είτε σε εμπορίες μεταχειρισμένων ώστε να εισπράξουν άμεσα μετρητά.

Σύμφωνα με όσα μας ανέφερε η σπείρα γυναικών «ψαρεύει» τα υποψήφια θύματά της σε μπαρ ή καφετέριες και κατόπιν αφού καταφέρουν να τους προσεγγίσουν τους προτείνουν να πάνε σε κάποιο σπίτι ώστε να είναι μακριά από τον κόσμο. Οι περισσότεροι άνδρες τις ακολουθούν χωρίς κανένα δισταγμό και το μόνο που θυμούνται είναι ότι ξυπνούν υπνωμένοι και χωρίς αυτοκίνητο στο χώρο που είχαν πάει με τις… κυρίες!

Advertisement

Η σπείρα των γυναικών προφανώς τους υπνωτίζει με κάποιο φάρμακο ή ναρκωτικό και στη συνέχεια τους βάζει να υπογράψουν τις υπεύθυνες δηλώσεις για την μεταβίβαση των οχημάτων τους και φεύγουν από το χώρο με… καινούριο αυτοκίνητο χωρίς να έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ!

Η σπείρα με άρωμα γυναίκας δρα εδώ και χρόνια σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και οι ιδιοκτήτες τους αναζητούν τα οχήματά τους κυρίως σε αγγελίες στο Διαδίκτυο.

Advertisement

Ωστόσο η ύπαρξη υπεύθυνης δήλωσης με την υπογραφή και τα επίσημα στοιχεία του θύματος κάνει δύσκολη την επιστροφή του οχήματος στον αρχικό ιδιοκτήτη και το μόνο που καταφέρουν είναι να μπλέξουν σε δικαστήρια που κρατούν πολλά έτη και στο τέλος δικαιώνονται οι έμποροι που τα έχουν αγοράσει.

Πάντως και οι έμποροι πλέον είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς οι πρώην ιδιοκτήτες των οχημάτων μπορούν να «παγώσουν» τις διαδικασίες πώλησής τους μέχρι να τελεσιδικήσει το δικαστήριο με αποτέλεσμα οι έμποροι που έχουν αποκτήσει τέτοια οχήματα να τους μένουν δεσμευμένα για πολύ καιρό δεσμεύοντας παράλληλα και τα κεφάλαια που έχουν δαπανήσει για να τα αποκτήσουν.

Οπότε καλό θα είναι οι άνδρες που τους κάνουν τα γλυκά μάτια όμορφες κυρίες καλό θα είναι να είναι πιο προσεκτικοί γιατί μπορεί να καταλήξουν να ξυπνήσουν σε κάποιο δωμάτιο χωρίς ταυτότητα, χρήματα αλλά και αυτοκίνητο!»

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Πάνω από 600.000 τα ανασφάλιστα οχήματα!

Έρχεται όριο ταχύτητα 30 ή 20 χλμ./ώρα στις πόλεις!

Πότε απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών – Αναλυτικό πρόγραμμα