Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρόσκληση σε κόντρα με συμμετοχή της… Τροχαίας!

Ελλάδα 4:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρόσκληση σε κόντρα με συμμετοχή της… Τροχαίας!

ΝΕΑ

Πρόσκληση σε κόντρα με συμμετοχή της… Τροχαίας!

ΝΕΑ

Σκεφτείτε να σας πιάσουν για κόντρες στην Παραλιακή και η Τροχαία εκτός από το πρόστιμο να δεχθεί και πρόσκληση για μία αναμέτρηση στην πίστα. Τρελό για να είναι αληθινό;

Advertisement
Advertisement

Το παιχνίδι με τους “κλέφτες” και τους “αστυνόμους” μπορεί κάποιες φορές να έχει μία απροσδόκητη εξέλιξη, ιδίως όταν υπάρχει καλή διάθεση από όλες τις πλευρές.

Κάτι τέτοιο έγινε στην Πολιτεία του Τέξας, όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν κάποιους τοπικούς οδηγούς που έκαναν κόντρες.

Το θέμα θα μπορούσε να λήξει εκεί με τα τυπικά πρόστιμα και τις ανάλογες ποινές. Όμως είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια.

Advertisement
Advertisement

Οι οδηγοί που συνελήφθησαν δεν έμειναν στην τιμωρία. Αλλά πήραν την πρωτοβουλία να καλέσουν τους οδηγούς της Αστυνομίας σε έναν αγώνα σε ειδική χωμάτινη πίστα.

Το περιστατικό έγινε στην πόλη Baytwon του Τέξας, όπου εκτός από τον επίσημο αγώνα dragster υπήρχαν και διάφοροι “σκανδαλιάρηδες” που έκαναν τις δικές τους κόντρες σε δημόσιους δρόμους..

Ένας από αυτούς, ονόματι Randy Seals, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Ο ίδιος δικαιολογήθηκε ότι είναι παράδοση στην συγκεκριμένη πόλη, μαζί με τον επίσημο αγώνα, να γίνονται και αυτοσχέδιες κόντρες.

Advertisement

Όμως αυτή τη φορά δεν ήταν τυχερός και τελικά συνελήφθη. Εκ των υστέρων αποκαλύφθηκε ότι η αστυνομία είχε ειδικά drones και κάποιους χωρίς διακριτικά μέσα στο κοινό, και έτσι έπιασαν στα πράσα τους εύκολους στόχους.

Advertisement

Το περιστατικό θα μπορούσε να σταματήσει εκεί. Όμως υπήρξε και συνέχεια. Οι κοντράκηδες του Τέξας δεν φαίνεται να έχουν θέμα με την αστυνομία.

Όπως λένε, θέλουν οι αστυνομικοί να είναι το ίδιο ενθουσιώδεις με τους αγώνες, και να κατανοήσουν ότι μέσα από τις κόντρες απλά περνάμε καλά με τα αυτοκίνητά μας.

Έτσι προχώρησαν στο επόμενο στάδιο, κάνοντας την έκπληξη. Και κάλεσαν τους αστυνομικούς να έρθουν και αυτοί σε μία πίστα, ώστε να τρέξουν σε έναν χωμάτινο αγώνα απέναντι στους κοντράκηδες της ασφάλτου.

Advertisement

Μάλιστα το event θα έχει και εισιτήρια και τα έσοδα θα διατεθούν για καλό σκοπό. Να μια καλή ιδέα και για την δική μας Αστυνομία, η οποία θα μπορούσε να πάρει παράδειγμα από την Αμερική και να πλησιάσει όλη αυτή την παράνομη και επικίνδυνη δραστηριότητα με ένα τελείως διαφορετικό μάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε ποια Περιφέρεια έπεσαν «βροχή» οι κλήσεις;
Πάνω από 4.200 κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα σε μόλις 7 ημέρες!
Αυτές είναι οι δύο Περιφέρειες που «έπεσαν» οι πιο πολλές κλήσεις!