Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προσιτό ηλεκτρικό VW ID στη Φρανκφούρτη

Ελλάδα 9:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προσιτό ηλεκτρικό VW ID στη Φρανκφούρτη

ΝΕΑ

Προσιτό ηλεκτρικό VW ID στη Φρανκφούρτη

ΝΕΑ

Η Volkswagen πρόκειται να αποκαλύψει στη Φρανκφούρτη το πρωτότυπο του entry level ηλεκτροκίνητου ID. Θα γίνει άραγε το αυτοκίνητο του λαού;

Advertisement
Advertisement

 

Η εταιρεία θα αξιοποιήσει την παρουσία της στην έκθεση προκειμένου να παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του ID 3, του πρώτου ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου της στη νέα πλατφόρμα MEB. Αλλά η εταιρία προτίθεται να παρουσιάσει επίσης ένα νέο πρωτότυπο του ID εκεί. Ο προϊστάμενος πωλήσεων Jurgen Stackmann σημείωσε ότι η οικογένεια ID δύναται να εμπλουτιστεί με μικρότερα και μεγαλύτερα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας για την προοπτική των μοντέλων ID, ο Stackmann δήλωσε: “Η δέσμευση είναι πως ξεκινάμε στην κατηγορία συμπαγών αυτοκινήτων και συνεχίζουμε με αυτοκίνητα μικρότερου μεγέθους. “Με το μοντέλο μεγέθους Golf που παίρνει την ετικέτα ID 3, ξεκινά ο χορός αφήνοντας περιθώρια από κάτω για ένα ID 2 compact SUV crossover.

Ο Stackmann σημείωσε ότι τα μεγαλύτερα μοντέλα ID, βασισμένα στις ήδη γνωστά πρωτότυπα Crozz, Buzz, Vizzion και Roomzz, θα αποτελέσουν τα επόμενα αυτοκίνητα που θα ενταχθούν στην παραγωγή, αλλά υπογράμμισε εμφατικά τη δέσμευση της εταιρείας να κατασκευάσει προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα. “Μακροπρόθεσμα, πρέπει σαφώς να μειώσουμε και τις τιμές μας”, δήλωσε ο Stackmann. “Αυτή θα είναι μια νέα κλίμακα εκβιομηχάνισης, και θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να την φέρουμε σε νέα τάξη μεγέθους”. Η Volkswagen επιβεβαίωσε πως θα ξεκινήσει να πουλά το επόμενο διάστημα ένα μαζικό, οικονομικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο.