Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρόωρη αποκάλυψη για τη BMW Z4!

Ελλάδα 12:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρόωρη αποκάλυψη για τη BMW Z4!

ΝΕΑ

Πρόωρη αποκάλυψη για τη BMW Z4!

ΝΕΑ

Μπορεί τα επίσημα αποκαλυπτήρια της BMW Z4 να είναι προγραμματισμένα για τις 23 Αυγούστου και το Pebble Beach Concours d’Elegance, ωστόσο αρκετές φωτογραφίες της διέρρευσαν ήδη στο διαδίκτυο!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αφορούν στην M40i και αποδεικνύουν πως η Γερμανίδα μοιάζει τελικά αρκετά με την πρωτότυπη εκδοχή της, η οποία είχε αποκαλυφθεί πέρυσι τέτοια εποχή στο ραντεβού των φίλων της αυτοκίνησης που έχει γίνει θεσμός.

Έστω και… ένα κλικ κάτω σε ότι είχε να κάνει με τη σχεδιαστική τόλμη. Εξακολουθεί να διαθέτει σπορ πρόσωπο με μεγάλα φωτιστικά σώματα και αεραγωγούς, μακρύ καπό και παρμπρίζ με μεγάλη κλίση.

Advertisement
Advertisement

2019-bmw-z4-c640

Στο προφίλ ξεχωρίζουν οι 10κτινες ζάντες και οι δαγκάνες των φρένων, καθώς και τα roll bar hoops πίσω από τις δύο θέσεις. Η ροή στο σχεδιασμό συνεχίζεται, με ακροβολισμένους αεραγωγούς και χαμηλά απολήξεις των εξατμίσεων. Τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι λεπτά ενώ ο διαχύτης έχει μεταλλικές λεπτομέρειες.

2019-bmw-z4-f640tall

Advertisement

Εκτός από τη μοντέρνα εξωτερική εμφάνιση, παρόμοιο μοτίβο παρατηρείται και στον εσωτερικό κόσμο. Η BMW Z4 έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων, παρόμοιο με της 8-Series Coupe, καθώς και μεγάλη οθόνη στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας.

2019-bmw-z4-b640tall

Advertisement

Εκεί φιλοξενείται το σύστημα iDrive και οι υπόλοιποι διακόπτες χειρισμού του συστήματος infotainment και των υπόλοιπων λειτουργιών του σπορ βαυαρικού μοντέλου.

2019-bmw-z4-a640

Περισσότερα πλησιάζοντας στην πρεμιέρα της 23ης Αυγούστου.

Advertisement

2019-bmw-z4-d640tall