Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προκαταβολές για το e-tron SUV δέχεται η Audi

Ελλάδα 19:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προκαταβολές για το e-tron SUV δέχεται η Audi

ΝΕΑ

Προκαταβολές για το e-tron SUV δέχεται η Audi

ΝΕΑ

Το e-tron SUV είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Audi, καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλα δύο σε πρώτη φάση. Για το μοντέλο αυτό, η εταιρεία έχει ανοίξει ήδη καρτέλα παραγγελιών και δέχεται προκαταβολές.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Η Audi και επισήμως έχει ανακοινώσει πως δέχεται παραγγελίες (και προκαταβολές) για το νέο e-tron SUV που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σε κάποιες αγορές μέσα στο 2018. Το μοντέλο που θα σταθεί απέναντι στα Tesla Model X και Jaguar I-Pace, έχει ήδη 5.000 παραγγελίες από τη Νορβηγία, που είναι η μεγαλύτερη αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

300x250

Ο εκπρόσωπος τύπου της Audi έκανε λόγο για προκαταβολές 2.000 ευρώ στη Νορβηγία από κάθε έναν αγοραστή του νέου ηλεκτρικού μοντέλου. Στην Αυστρία, στο Βέλγιο και την Ελβετία, έχουν αρχίσει και εκεί να δέχονται παραγγελίες, σε αντίθεση με τις αγορές της Γερμανίας και της Κίνας, που ακόμα οι κατά τόπους αντιπρόσωποι καταστρώνουν σχέδια για την εμπορική τους στρατηγική πάνω στο νέο μοντέλο.

Advertisement

Με αυτονομία 500 χιλιομέτρων και ταχύτατη φόρτιση, το e-tron SUV βάζει πολύ δυναμικά την Audi στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ο ηλεκτροκινητήρας του αποδίδει 496 ίππους και πάνω από 80 kgm ροπής, απόδοση αρκετή για να κάνει το νέο μοντέλο από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 4,6”. Η τελική του ταχύτητα περιορίζεται στα 210 χλμ./ώρα.

Audi e-tron quattro concept

Advertisement