Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προ των πυλών η παρουσίαση του Tesla Pick-Up

Ελλάδα 19:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προ των πυλών η παρουσίαση του Tesla Pick-Up

ΝΕΑ

Προ των πυλών η παρουσίαση του Tesla Pick-Up

ΝΕΑ

Ο Elon Musk ανακοίνωσε πως μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες θα παρουσιαστεί το Tesla Pick-Up.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα μοντέλο που αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όπου τα pick-up αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά κομμάτια της αγοράς. Η Tesla έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετό διάστημα πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει παρουσιάσει το δικό της pick-up.

Ωστόσο με πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter ο Elon Musk έκανε ακόμα πιο συγκεκριμένο το διάστημα σημειώνοντας πως η αποκάλυψη του Tesla Pick-Up στο κοινό θα γίνει μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες δηλώνοντας σαφώς πως ουσιαστικά το αυτοκίνητο είναι έτοιμο και η εταιρία δουλεύει επάνω στις λεπτομέρειες που τελικά κάνουν την διαφορά.

Advertisement
Advertisement

Πάντως σε προηγούμενες δηλώσεις του ο Musk έχει τονίσει πως το Tesla Pick-Up θα έχει ριζοσπαστικό σχεδιασμό που θα ξεφεύγει από τα πρότυπα των υπόλοιπων Tesla, θα κοστίζει κάτω από 50.000 δολάρια και θα συμπεριφέρεται σαν Porsche 911. Όλα τα παραπάνω ακούγονται ιδιαίτερα αισιόδοξα όμως κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει την αλήθεια πριν δούμε το αυτοκίνητο με σάρκα και οστά. Το σίγουρο είναι πως θα έχει δυνατότητα μεταφοράς έξι ατόμων, θα έχει εκδόσεις με αυτονομία από 645 έως 800 χιλιόμετρα και δυνατότητα ρυμούλκησης που θα ξεπερνά τους 100 τόνους.