Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρεσβευτές της Nissan οι Iniesta και Silva

Ελλάδα 23:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρεσβευτές της Nissan οι Iniesta και Silva

ΝΕΑ

Πρεσβευτές της Nissan οι Iniesta και Silva

ΝΕΑ

Λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν 2014-2015 για το Champions League, μαζί και η χορηγία της Nissan, η ιαπωνική μάρκα ανακοίνωσε τη “συμμαχία” της με δύο αστέρια της μπάλας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Συγκεκριμένα, στην “οικογένειά” της ένταξε τον διεθνή μέσο της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας, Andres Iniesta, καθώς και των αρχηγό της Παρί σεν Ζερμέν και της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, Thiago Silva. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι πλέον… “μηχανολόγοι… ενθουσιασμού” και πρωταγωνιστούν στη νέα διαφημιστική καμπάνια της μάρκας.

Οι δύο παίκτες θα εμφανιστούν σε μια σειρά από τηλεοπτικές διαφημίσεις που θα καταδεικνύουν πως η καινοτομία είναι το κλειδί, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο τον  ενθουσιασμό στους οπαδούς του ποδοσφαίρου, αλλά  και στους οδηγούς. Εκτός από την διαφημιστική καμπάνια, οι  Andrés Iniesta και Thiago Silva θα πραγματοποιήσουν και  μια σειρά από προσωπικές εμφανίσεις, σε εκδηλώσεις κατά τις ημέρες των αγώνων,  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αλλού.

Advertisement
Advertisement

Ο Iniesta είπε για αυτή τη συνεργασία: “Έχοντας κερδίσει στη διοργάνωση  τρεις φορές στην καριέρα μου, γνωρίζω τη σημασία του ανταγωνισμού, όπως επίσης και  τη σκληρή δουλειά, αλλά  και την καινοτομία που απαιτείται για να επιτύχεις. Το UEFA Champions League, παραμένει μια από τις πιο συναρπαστικές αθλητικές διοργανώσεις στον κόσμο και ανυπομονώ να μοιραστώ αυτές τις στιγμές με τους φίλους του ποδοσφαίρου“.

O έμπειρος μέσος των μπλαουγκράνα “τρέχει” πλέον με τη Nissan

Ο Silva, είπε από την πλευρά του: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τη Nissan αυτή την αγωνιστική σεζόν. Το UEFA Champions League είναι μια μεγάλη διοργάνωση με κορυφαίες ομάδες, παίκτες και συντελεστές, προσδίδοντας ενθουσιασμό και καινοτομία σε κάθε παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, μέσα και έξω από το γήπεδο, η διοργάνωση είναι σίγουρο πως θα μας συναρπάζει, κάτι άλλωσε που περιμένουν και οι φίλοι του ποδοσφαίρου“.
Πρέπει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη χορηγία, είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της Nissan και είναι τετραετούς διάρκειας.