Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρεμιέρα στο Παρίσι της ανανεωμένης Porsche Macan

Ελλάδα 10:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρεμιέρα στο Παρίσι της ανανεωμένης Porsche Macan

ΝΕΑ

Πρεμιέρα στο Παρίσι της ανανεωμένης Porsche Macan

ΝΕΑ

Η Porsche παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Παρίσι, την ανανεωμένη γενιά της Macan, η οποία διαθέτει πλέον νέα μηχανικά σύνολα και αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση, η Macan διαθέτει πλέον ανασχεδιασμένα εμπρός φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, ενώ πίσω ακολουθεί τα πρότυπα των Cayenne και Panamera, με το ενιαίο φως φρένου. Επίσης, έχει εμπλουτιστεί η χρωματική παλέτα, ενώ νέας σχεδίασης είναι και οι τροχοί των 20 και 21 ιντσών. Στο εσωτερικό, κυριαρχεί η 10,9 ιντσών κεντρική οθόνη αφής του συστήματος infotainment PCM,  το οποίο διαθέτει αναβαθμισμένες λειτουργίες, όπως την παροχή δεδομένων για τις κυκλοφοριακές συνθήκες σε πραγματικό χρόνο.

P18_0531_a4_rgb-chariatis-530

Σε ότι αφορά τους κινητήρες, η σημαντικότερη προσθήκη έρχεται με την τοποθέτηση ενός νέου τετρακύλινδρου turbo κινητήρα 2,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 245 ίππους και ροπή 37,7 kgm. Το συγκεκριμένο σύνολο διαθέτει νέας σχεδίασης θάλαμο καύσης, βελτιώνοντας την απόδοσή του, ενώ συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK, προσφέροντας πολύ καλές επιδόσεις, με το 0-100 km/h να έρχεται σε 6,7 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 225 km/h. Η συγκεκριμένη έκδοση της Macan θα συναρμολογείται στο εργοστάσιο της Λειψίας, με την τιμή της στην γερμανική αγορά να ξεκινά από τα €58.763.

Advertisement

P18_0534_a4_rgb-chariatis-640