Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη για το νέο Outback

Ελλάδα 17:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη για το νέο Outback

ΝΕΑ

Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη για το νέο Outback

ΝΕΑ

Η Subaru διανύει δημιουργική περίοδο, με ανανέωση της γκάμας της. Μετά λοιπόν την παρουσίαση του νέου Legacy το Φεβρουάριο στο Σικάγο, ακολουθεί η νέα γενιά του Outback στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Το δελτίο Τύπου της ιαπωνικής εταιρείας παρέχει ελάχιστες πληροφορίες, συνοδεύεται όμως από δύο φωτογραφίες.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στην πρώτη εξ αυτών παρατηρούμε το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου και διαπιστώνουμε ότι ακολουθεί τη σχεδιαστική ταυτότητα του Legacy, με την μεγάλη εξάγωνη μάσκα και τα φωτιστικά σώματα που εκτείνονται προς το πλάι του αμαξώματος. Η Subaru αναφέρει ότι το νέο Outback θα συνδυάζει τη συμπεριφορά ενός κλασσικού επιβατικού μοντέλου και τη χρηστικότητα ενός SUV.

Το αυτοκίνητο στο περίπτερο της Subaru θα είναι προδιαγραφών ΗΠΑ και λογικά θα εφοδιάζεται με boxer, τον 4κύλινδρο 2.5 ισχύος 175 PS και τον εξακύλινδρο 3.6 με 256 PS. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά καθώς θα πλησιάζουμε στην πρεμιέρα του Outback, στις 17 Απριλίου. Την ευρωπαϊκή βερσιόν θα τη δούμε λογικά τον Οκτώβριο στο Παρίσι και με diesel κινητήρες.

Advertisement
Advertisement