Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρεμιέρα για το Citroen C5 Aircross στην Ελλάδα

Ελλάδα 15:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρεμιέρα για το Citroen C5 Aircross στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Πρεμιέρα για το Citroen C5 Aircross στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Citroen δηλώνει παρούσα στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018» που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από το Σάββατο 10 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Στο περίπτερο το οποίο η γαλλική εταιρεία υπόσχεται πως θα είναι εντυπωσιακό και μελετημένο με κάθε λεπτομέρεια , θα δεσπόζει η νέα φιλοσοφία της Μάρκας «La Maison Citroen» και εκεί οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλη τη νέα γκάμα των μοντέλων της Γαλλικής εταιρείας.

Προφανώς τα βλέμματα θα τραβήξει το νέο C5 Aircross, που αποτελεί τον καλύτερο προπομπό του μέλλοντος για τη μάρκα καθώς και για την άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των μοντέλων SUV. Η νέα ναυαρχίδα της Citroen διαθέτει δυναμική προσωπικότητα και διακρίνεται για την άνεση, καθώς και μεγάλη διάθεση προσαρμογής στις εκάστοτε ανάγκες, δημιουργώντας μία νέα κλάση, την Comfort Class SUV.

Advertisement
Advertisement

Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για το εν λόγω μοντέλο, τόσο για τη χαρακτηριστική του εμφάνιση και την αξιοσημείωτη ευρυχωρία του, όσο και για την τεχνολογική του φαρέτρα στους τομείς της ασφάλειας (20 συστήματα υποβοήθησης για τον οδηγό!) και ψυχαγωγίας των επιβατών αλλά και για τα κινητήρια σύνολα, πατώντας εδώ.

Citroen-C5-Aircross-c640

Σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει επίσης το νέο Berlingo στην επιβατική του έκδοση αλλά και τουλάχιστον μία νέα έκδοση για κάθε άλλο μοντέλο στη γκάμα της:

Advertisement

Το C3 Aircross, το C3 στη νέα ειδική έκδοση Sport (καθώς και σε τρεις διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, τονίζοντας τις πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης του μοντέλου), το C1  σε δύο νέες Ειδικές Εκδόσεις με τις ονομασίες Urban Ride και Elle, το νέο C4 Cactus που θα πλαισιώνεται από την νέα ειδική έκδοση «Offroader» αλλά και το C4 Spacetourer RipCurl.