Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Πράσινο φως” για την Porsche Cayenne Coupe

Ελλάδα 13:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Πράσινο φως” για την Porsche Cayenne Coupe

ΝΕΑ

“Πράσινο φως” για την Porsche Cayenne Coupe

ΝΕΑ

Το πράσινο φως για να ξεκινήσει η διαδικασία σχεδιασμού της φέρεται να πήρε το επόμενο μέλος της οικογένειας Cayenne, το οποίο θα ενσωματώνει στοιχεία coupe στη σχεδίασή του με την Porsche να ενισχύει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στην κατηγορία των SUV. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα και σύμφωνα με αναφορές στο Διαδίκτυο, την έγκριση για το νέο μοντέλο που θα προστεθεί στην γκάμα της Porsche έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Oliver Blume. Ο Χρονικός ορίζοντας για την παρουσίαση του νέου SUV της γερμανικής εταιρίας έχει τοποθετηθεί προς το παρόν εντός του 2019.

Σύμφωνα με το Autocar η Cayenne Coupe αναμένεται να χρησιμοποιεί V6 και V8 κινητήρια σύνολα. Στόχος του νέου μοντέλου είναι να αυξήσει τις διαθέσιμες επιλογές για τους ενδιαφερόμενους αλλά και να σταθεί απέναντι στον δυνατό ανταγωνισμό που ακούει στο όνομα Mercedes-Benz GLE Coupe, BMW X6 αλλά και το ολοκαίνουριο Audi Q8.

porsche-cayenne-coupe-rumors-640

Advertisement
Advertisement

Η νέα Cayenne Coupe εκτιμάται πως θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Porsche στο Leipzig της Γερμανίας, στην ίδια γραμμή παραγωγής με την Cayenne, με την οποία άλλωστε θα μοιράζεται και αρκετά από τα μηχανικά της μέρη. Η έμπνευση για το πίσω και ελαφρώς υπερυψωμένο μέρος της νέας πρότασης των Γερμανών αναμένεται να προέλθει από τις γραμμές της Panamera.