Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πράσινο φως για το επόμενο Toyota GT86

Ελλάδα 6:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πράσινο φως για το επόμενο Toyota GT86

ΝΕΑ

Πράσινο φως για το επόμενο Toyota GT86

ΝΕΑ

Η θετική απόφαση ελήφθη. Παρότι υπήρχαν διαφωνούντες αλλά και αρκετές φωνές αμφιβολίας, για το αν θα πρέπει το Toyota GT86 να συνεχίσει να παράγεται και μετά από δυο χρόνια (2019), όπου λογικά θα έρθει η επόμενη γενιά.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ωστόσο, επικράτησε το συναίσθημα και κάπως έτσι το κουπέ της ιαπωνικής φίρμας θα είναι μαζί μας και τα επόμενα χρόνια. Ευτυχώς δηλαδή. Στην Toyota θέλουν ένα φάρο που με το φως του θα δώσει λίγη λάμψη και στις άχρωμες οικογενειακές εκδόσεις των υπόλοιπων μοντέλων της. Το Toyota GT86 είναι η σημαία της σπορ εκτέλεσης για τη φίρμα. Η απώλειά της, ίσως να μην είχε καλά αποτελέσματα.

Σε μια έξαρση ειλικρίνειας, ο επικεφαλής της εταιρείας στην Ευρώπη, Karl Schlicht, τόνισε πως όχι μόνο θα δούμε την επόμενη γενιά του αμιγώς σπορ κουπέ με την κίνηση στους πίσω τροχούς, αλλά το εγχείρημα θα έχει και πάλι συνεργάτη την Subaru και την πολύτιμη τεχνογνωσία της. “Το χαμηλό κέντρο βάρους του επίπεδου κινητήρα, είναι αρκετά δύσκολο να εξασφαλιστεί με διαφορετικό τρόπο”, δήλωσε με νόημα.

Advertisement
Advertisement