Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Που υπάρχουν οχήματα για την μεταφορά οδηγών στα εγκλωβισμένα ΙΧ

Ελλάδα 19:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Που υπάρχουν οχήματα για την μεταφορά οδηγών στα εγκλωβισμένα ΙΧ

ΝΕΑ

Που υπάρχουν οχήματα για την μεταφορά οδηγών στα εγκλωβισμένα ΙΧ

ΝΕΑ

Η Πολιτική Προστασία διαθέτει οχήματα στο «Δαχτυλίδι» στη Λεωφόρο Κηφισίας από τις τις 09.00 το πρωί έως τις 19.00 το βράδυ.

Advertisement
Advertisement

Στην μεταφορά και ανάκτηση των οχημάτων που έχουν εγκλωβιστεί στην Αττική Οδό βοηθά και η Πολιτική Προστασία με ειδικό κλιμάκιο που υπάρχει στο «Δαχτυλίδι» επί της Λεωφόρου Κηφισίας.

Ειδικότερα όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης προς του οδηγούς εγκλωβισμένων οχημάτων: «Η Πολιτική Προστασία διαθέτει οχήματα στο «Δαχτυλίδι» της Λεωφόρο Κηφισίας για τη μεταφορά και την ανάκτηση των οχημάτων σας από την Αττική Οδό.

Advertisement
Advertisement

Τα οχήματα βρίσκονται εκεί από τις 25 Ιανουαρίου και για όσες ημέρες χρειαστεί από τις 09.00 το πρωί έως τις 19.00 το βράδυ

σχόλια των αναγνωστών των social media βέβαια δεν είναι και τόσο κολακευτικά καθώς οι περισσότεροι επισημαίνουν ότι όλα στην Ελλάδα γίνονται κατόπιν… εορτής.

Advertisement

Μερικά από τα σχόλια αναγνωστών επισημαίνουν: «Μήπως πρέπει να σας πούμε και μπράβο που πάντα ενεργείτε κατόπιν εορτής», «Να ξέρετε γελάει το Νευροκόπι…», «Μωρέ στα αμάξια μπορούμε να πάμε, άμα βγούμε από εκεί που θα πάμε;», «Δηλαδή σε άλλες περιοχές δεν πάτε; Λες και μόνο εκεί έμειναν! Τι είναι αυτό τώρα; Ποια είναι η διαδικασία ακριβώς για τις άλλες περιοχές παρακαλώ;», «Οποίος υπογράψει για να πάρει τα 2.000 ευρώ χωρίς να διαβάσει όλα τα ψιλά γράμματα θα βγει χαμένος στο τέλος. Πετάξανε τυράκι να τσιμπήσει ο κόσμος. Με μια αγωγή παίρνεις εύκολα τα 10πλασια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αττικής Οδός: Τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί των εγκαταλελειμμένων οχημάτων
Επίσημο! 2.000 ευρώ σε κάθε εγκλωβισμένο ΙΧ – 1.000 ευρώ σε επιβάτες τρένων
Δύο Nissan NV300 Combi για την Πολιτική Προστασία Ηπείρου

Advertisement