Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα παρουσιαστεί το νέο Volkswagen Transporter (+video)

Ελλάδα 13:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα παρουσιαστεί το νέο Volkswagen Transporter (+video)

ΝΕΑ

Πότε θα παρουσιαστεί το νέο Volkswagen Transporter (+video)

ΝΕΑ

Εκτός από τα επιβατικά μοντέλα, οι άνθρωποι της Volkswagen δίνουν τη δέουσα σημασία και στα επαγγελματικά. Μεταξύ αυτών είναι και το εμβληματικό Transporter.

Advertisement
Advertisement

Η Volkswagen, πραγματοποιεί τις δοκιμές εξέλιξης του καινούργιου Transporter το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο στα σύγχρονα δεδομένα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αυτό σημαίνει ότι η νέα γενιά του θα είναι διαθέσιμη και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητη εκδοχή.

Το καινούργιο μοντέλο, το οποίο θα διατίθεται και σε επιβατική εκδοχή όπως συμβαίνει διαχρονικά, έχει εξελιχθεί σε συνεργασία της γερμανικής εταιρείας με τη Ford. Η τελευταία έχει παρουσιάσει ήδη το καινούργιο Transit Custom και το Transport θα είναι το «δίδυμό» του.

Το νέο μοντέλο της Volkswagen έχει εντοπιστεί να κάνει δοκιμές εξέλιξης. Μάλιστα, τα πρωτότυπα οχήματα ήταν η αμιγώς ηλεκτροκίνητη εκδοχή του η οποία θα είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά στην ιστορία του. Εκτός αυτής, θα είναι πωλείται τόσο με βενζινοκινητήρα που θα έχει σύστημα διάταξης Plug-in Hybrid όσο και με πετρελαιοκινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Transporter θα παρουσιαστεί επίσημα στη Διεθνή Έκθεση που θα γίνει στο Ανόβερο από τις 17-22 Σεπτεμβρίου (τρέχοντος έτους). Θα  κατασκευάζεται στην Τουρκία -στο εργοστάσιο που έχει η Ford εκεί- και θα βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής μαζί με το Transit Custom.

Θα είναι διαθέσιμο τόσο στην επαγγελματική έκδοσή του όσο και στην επιβατική. Στην τελευταία θα είναι είτε ως πενταθέσιο είτε ως εννιαθέσιο. Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοσή του θα διατίθεται σε δύο εκδοχές αναφορικά με την απόδοσή του, είτε με 136 ίππους είτε με 218 ίππους, αντίστοιχα.

Στην Plug-in Hybrid έκδοση θα αποδίδει 225 ίππους, ενώ στην πετρελαιοκίνητη η μέγιστη ισχύς του θα είναι είτε 109 ίπποι είτε 150 ίπποι, αντίστοιχα.

Advertisement

Τέλος, εκτός από την έκδοσή του με το κανονικό μεταξόνιο θα διατίθεται και στην επιμηκυσμένη. Σε αυτή, η επαγγελματική εκδοχή του θα έχει ωφέλιμο μήκος τριών μέτρων για την τοποθέτηση και μεταφορά αγαθών και αντικειμένων.