Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα γίνει η μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου στην Αθήνα;

Ελλάδα 22:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα γίνει η μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου στην Αθήνα;

ΝΕΑ

Πότε θα γίνει η μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου στην Αθήνα;

ΝΕΑ

Με… ούριο άνεμο (λόγω και της αύξησης των πωλήσεων) το μεγαλύτερο αυτοκινητικό γεγονός της χρονιάς πλησιάζει. Φέτος στην έκθεση θα είναι όλα διαφορετικά, με πολλές νέες τεχνολογίες,  πολλές Πανελλήνιες πρεμιέρες αυτοκινήτων. Νέο θα είναι ακόμα και το περιοδικό – οδηγός που θα πάρουν δωρεάν ΟΛΟΙ οι επισκέπτες της, το οποίο πλέον θα είναι premium. Η έκθεση «Αυτοκίνηση 2019» αναμένεται να είναι πιο δυνατή από ποτέ…

Advertisement
Advertisement

Η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου για την Ελλάδα που συμμετέχουν οι Έλληνες Αντιπρόσωποι – Εισαγωγείς, μέλη του ΣΕΑΑ, θα πραγματοποιηθεί και φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια στους φιλόξενους εκθεσιακούς χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Αίθουσα Ξιφασκίας) 9-17 Νοεμβρίου 2019. Το θετικό κλίμα στην οικονομία της χώρας μας, καθώς και τα κίνητρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση για να αντικατασταθούν τα αυτοκίνητα παλαιάς τεχνολογίας, εκτιμάται ότι θα συμβάλουν στη περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς των καινούργιων αυτοκινήτων.

Παράλληλα, η καλή πορεία της ελληνικής αγοράς για το 2019, που παρουσιάζει αύξηση 10% στο 8μηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ, αυξάνει το ενδιαφέρον για περισσότερες συμμετοχές.

Advertisement
Advertisement

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού έχει προστεθεί (εκθεσιακός χώρος) τέντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών 2.200 τ.μ.

Πρεμιέρες που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό μετά το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπως και πολλά άλλα νέα μοντέλα που έλειπαν από τη γερμανική έκθεση, θα είναι πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες. Ξεχωριστή θέση θα έχουν στην έκθεση τα ηλεκτρικά – υβριδικά αυτοκίνητα, τα SUV – Crossover καθώς και οι νέες τεχνολογίες που -αναμφίβολα- θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης.

Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» συμμετέχουν και εταιρείες after market, όπου παρουσιάζονται νέα προϊόντα και εξελίξεις. Παράλληλα, οι πολλαπλές χορηγίες και αιγίδες της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» θα είναι όπως πάντα σημείο αναφοράς.

Advertisement

 

Advertisement