Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το ανανεωμένο Tesla Model 3;

Ελλάδα 16:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το ανανεωμένο Tesla Model 3;

ΝΕΑ

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το ανανεωμένο Tesla Model 3;

ΝΕΑ

Καθυστερεί μερικές εβδομάδες ακόμα η έλευση του ανανεωμένου Tesla Model 3 στην Ελλάδα. Οι τιμές του ξεκινούν από τα 41.990 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Κανονικά θα έπρεπε ήδη να έχουν αρχίσει ήδη στην Ελλάδα οι πρώτες παραδόσεις του ανανεωμένου Tesla Model 3 αλλά οι καθυστερήσεις στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα που συνεχίζονται, καθυστερούν λίγο ακόμη την έλευση του αμερικανικού μοντέλου.

Το ανανεωμένο Model 3 έχει αρκετές αλλαγές τόσο εξωτερικές όσο και εσωτερικές, ενώ σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία έχει βελτιωθεί και η αυτονομία. Εξωτερικά διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω ενώ οι υποψήφιοι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και νέες ζάντες αλουμινίου έως 19 ίντσες. Ένα ακόμα στοιχείο αφορά στην προσθήκη δυο νέων χρωμάτων. Σε κάθε περίπτωση έχει βελτιωθεί η αεροδυναμική του οχήματος και έτσι η αυτονομία στην έκδοση με τις μεγάλες μπαταρίες φτάνει τα 629 χιλιόμετρα.

Εσωτερικά συνεχίζει να κυριαρχεί η μίνιμαλ σχεδίαση. Στο ανανεωμένο όμως model 3 έχει προστεθεί φωτισμός που αλλάζει σημαντικά την αισθητική της καμπίνας. Διαφορετικής σχεδίασης είναι και το τιμόνι ενώ βελτίωση υπάρχει και στον τομέα της ηχομόνωσης.

Advertisement
Advertisement

Δεν αργεί…

Οι τιμές ξεκινούν από τα 41.990 ευρώ (αφορούν στην πισωκίνητη έκδοση) και φτάνουν στα 49.990 ευρώ στην έκδοση με τους δύο κινητήρες και την τετρακίνηση. Να σημειώσουμε πως δεν υπάρχει διαθέσιμη (προς το παρόν) η έκδοση Performance.

Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα προς τα μέσα Νοεμβρίου ενώ μέχρι τέλος του ίδιου μήνα θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις στους πελάτες.

Advertisement

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επίσημο: Έρχονται οι νέοι χάρτες της Google
Αυτό το Rafnar του Λιμενικού περιπολεί στο Καστελόριζο
Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το νέο Suzuki Swift

 

 

Advertisement