Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα δούμε υβριδική 4θυρη Mercedes-AMG GT;

Ελλάδα 18:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα δούμε υβριδική 4θυρη Mercedes-AMG GT;

ΝΕΑ

Πότε θα δούμε υβριδική 4θυρη Mercedes-AMG GT;

ΝΕΑ

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να μας συστηθεί και ήδη κοιτάμε μπροστά για τον εμπλουτισμό της γκάμας της! Ο λόγος για την 4θυρη Mercedes-AMG GT που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Την είδαμε λοιπόν, μας εντυπωσίασε και ήδη κοιτά το πότε θα έρθει το επόμενο βήμα! Ποιο θα είναι αυτό; Μία υβριδική έκδοση! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο λανσάρισμά της η εντυπωσιακή «Γερμανίδα» προσφέρεται με τρεις επιλογές κάτω από το καπό.

Η πρώτη αφορά στην AMG GT 53 που εφοδιάζεται με 3λιτρο 6κύλινδρο κινητήρα βενζίνης 435 ίππων, που συνδυάζεται με 48-Volt μπαταρία (σύστημα EQ) για να προσθέσει επιπλέον 22 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Αμέσως μετά στη γκάμα ακολουθούν οι εκδόσεις AMG GT 63 και AMG GT 63 S, με 4λιτρο V8 biturbo κινητήρα (διαθέτει και σύστημα μερικής διακοπής λειτουργίας των κυλίνδρων) απόδοσής 585 και 639 ίππων αντίστοιχα.

Θα έρθει λοιπόν και μία τέταρτη, plug-in hybrid επιλογή, η οποία αν λάβουμε υπόψη τα λόγια του επικεφαλής της AMG, Tobias Moers, αναμένεται να είναι διαθέσιμη το 2020.

«Εδώ στην AMG, όταν μιλάμε για υβριδικά, μιλάμε για υβριδικά επιδόσεων. Όχι απαραίτητα μεγάλης αυτονομίας. Όμως θα πρέπει να σου δίνει την ελευθερία να κινείσαι με αμιγώς ηλεκτρική ενέργεια. Ακόμα και σε πίστα. Πάνω σε αυτόν τον τομέα δουλεύουμε», είπε ο Moers, με τις δηλώσεις του να φιλοξενούνται στο autmobilemag.com.

Advertisement

mercedes-amg-gt-4-door-b640