Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα δούμε την επανασχεδιασμένη Alfa Romeo Giulia;

Ελλάδα 17:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πότε θα δούμε την επανασχεδιασμένη Alfa Romeo Giulia;

ΝΕΑ

Πότε θα δούμε την επανασχεδιασμένη Alfa Romeo Giulia;

ΝΕΑ

Για την Alfa Romeo η επικαιροποίηση της Giulia είναι μια σημαντική παράμετρος και η διαδικασία γι’ αυτό έχει ξεκινήσει από καιρό. Ποια θα είναι τα πιο χαρακτηριστικά νέα στοιχεία στο μοντέλο;

Advertisement
Advertisement

Τα χρόνια από την παρουσίαση της σύγχρονης Alfa Romeo Giulia (αυτή με την κωδική ονομασία «Tipo  952») έχουν περάσει. Ωστόσο το ιταλικό τετράθυρο μοντέλο δεν δείχνει να έχει «γεράσει» (όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες του), τουναντίον.

Βεβαίως, για να παραμείνει ανταγωνιστικό και στον αισθητικό τομέα, χρειάζεται την ανανέωσή του. Ωστόσο, τα στελέχη τής Alfa Romeo δεν βιάστηκαν να το πράξουν, είτε λόγω των επιχειρηματικών εξελίξεων είτε με τη δικαιολογία της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Πάντως, η συγκεκριμένη διαδικασία έχει αρχίσει ήδη και βρίσκεται προς το τέλος της.

Advertisement
Advertisement

Η επανασχεδιασμένη Giulia θα παρουσιαστεί εντός του 2023, όπως έχει ανακοινωθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα ενσωματώνει σχεδιαστικά στοιχεία από την Tonale. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες του κ. Walter Vayr («Gabetz Spy Unit») από τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα, θα έχει τα εμπρός φωτιστικά σώματα που υπάρχουν στο καινούριο SUV μοντέλο της εταιρείας, τόσο σε ό,τι αφορά στη διαμόρφωσή τους όσο και στην LED τεχνολογία των φωτών ημέρας.

Στο πίσω μέρος, τα εκεί φώτα που υπάρχουν στα πρωτότυπα οχήματα με τα οποία πραγματοποιείται η διαδικασία εξέλιξης διαθέτουν πιο σκούρο κάλυμμα, κάτι που αναμένεται να διατηρηθεί και στα οχήματα που θα κατασκευάζονται από την επόμενη χρονιά. Η Tonale αποτέλεσε τη βάση για την επανασχεδίαση και του εσωτερικού τής Giulia το οποίο θα διαθέτει τις οθόνες και το σύστημα ενημερωδιασκέδασης της πρώτης.

Advertisement

Το sedan μοντέλο θα συνεχίσει να κατασκευάζεται στην παρούσα μορφή του τουλάχιστον ως το 2027. Έκτοτε, αναμένεται να εμφανιστεί η δεύτερη γενιά του η οποία θα είναι αμιγώς ηλεκτρική, όπως έχει ανακοινωθεί από την Alfa Romeo. Θυμίζουμε ότι η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία θα μετατραπεί σε εταιρεία που θα έχει μόνο ηλεκτροκίνητα μοντέλα στην γκάμα της, όπως προβλέπεται στο μεσοπρόθεσμο επιχειρηματικό σχέδιό της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Alfa Romeo Giulia: Οι ειδικές εκδόσεις
Alfa Romeo: Alfista για πάντα
Η εντυπωσιακή Alfa Romeo 33 Stradale έγινε 55 ετών

 

 

Advertisement