Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα δούμε το νέο Polo;

Ελλάδα 9:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα δούμε το νέο Polo;

ΝΕΑ

Πότε θα δούμε το νέο Polo;

ΝΕΑ

Μπορεί η επίσημη πρεμιέρα του νέου Volkswagen Polo να είναι προγραμματισμένη για τη 67η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που θα λάβει χώρα το Φθινόπωρο (14 με 24 Σεπτεμβρίου), όμως οι Γερμανοί θα το αποκαλύψουν διαδικτυακά στις 16 Ιουνίου!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Έχουμε ήδη δει το πρώτο επίσημο video όπου παρουσιάζεται με καμουφλάζ ενώ πριν μερικές εβδομάδες αποκαλύψαμε και κάποιες εικόνες paparazzi όπου εντοπίστηκε χωρίς παραπλανητικό μανδύα. Μένει να το δούμε και… επισήμως!

Αισίως στην έκτη του γενιά, το Polo δεν φέρει θεμελιώδεις διαφορές με το υπάρχον μοντέλο αλλά βασίζεται σε νέο πλαίσιο, είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις και εφοδιάζεται με ανανεωμένη γκάμα κινητήρων.

Advertisement
Advertisement

Αυτή αναμένεται να περιλαμβάνει και τον 1.500άρη TSI Evo βενζινοκινητήρα σε εκδόσεις 130 και 150 PS. Θα υπάρχουν ο 3κύλινδρος 1.000άρης (ατμοσφαιρικός και turbo) με 65, 75, 95 και 115 άλογα, αλλά και νέες εκδόσεις του diesel 1,6 λίτρων TDI. Στην κορυφή της γκάμας θα βρεθεί και πάλι το νέο VW Polo GTI, με 2λιτρο TSI κινητήρα που θα ξεπεράσει τους 200 ίππους.

Δείτε το σχετικό video teaser που έδωσε στη δημοσιότητα η Volkswagen και αφορά το παρελθόν και το παρόν του μοντέλου.

Advertisement

Περισσότερα, στις 16 Ιουνίου…