Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα δούμε το νέο Clio;

Ελλάδα 4:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα δούμε το νέο Clio;

ΝΕΑ

Πότε θα δούμε το νέο Clio;

ΝΕΑ

Έχοντας μπει στην παραγωγή από το 2012 και με το facelift που ήρθε το 2016 να είναι περιοερισμένης έκτασης, το Clio τέταρτης γενιάς ετοιμάζεται για ανανέωση! Πότε όμως θα μας δείξουν οι Γάλλοι τη νέα του εκδοχή;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η απάντηση είναι μέσα στο 2018 και συγκεκριμένα τον προσεχή Σεπτέμβριο. Η Renault επέλεξε να πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήριά του σε πάτρια εδάφη και τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού. Η είσοδός του στη γραμμή παραγωγής θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του επόμενου έτους.

Πάντως μη περιμένετε θεμελιώδεις αλλαγές στην όψη του γαλλικού μοντέλου, μιας και αναμένεται να αποτελεί ανανεωμένη έκδοση του υπάρχοντος μοντέλου, ενδεχομένως υιοθετώντας κάποια σχεδιαστικά στοιχεία από το νέο Megane αλλά και από το πρωτότυπο Symbioz.

Advertisement
Advertisement

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο (μπορείτε να το διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ), ο πρόεδρος της μάρκας Jean-Christophe Kugler έχει κάνει λόγο για χρήση ηλεκτροκίνησης, χωρίς όμως να δώσει ιδιαίτερες λεπτομέρειες σχετικά. Όπως όλα δείχνουν, το νέο Clio θα ενσωματώνει και κάποια μορφή τεχνολογιών ημιαυτόνομης οδήγησης.