Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε έρχεται η γρήγορη Alfa Romeo Tonale; (+video)

Ελλάδα 2:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πότε έρχεται η γρήγορη Alfa Romeo Tonale; (+video)

ΝΕΑ

Πότε έρχεται η γρήγορη Alfa Romeo Tonale; (+video)

ΝΕΑ

Αν οι μέχρι τώρα εκδόσεις άφηναν πολλές υποσχέσεις, η πιο δυνατή Tonale είναι έτοιμη να φέρει στην πλήρη του έκφραση το πνεύμα της Alfa Romeo.

Advertisement
Advertisement

H Alfa Romeo Tonale που βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στην αγορά έχει αφήσει ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις, αν και όλοι εστιάζουν στο γεγονός ότι το πλαίσιο και η γενικότερη φιλοσοφία του αυτοκινήτου αντέχουν πολύ περισσότερα άλογα από τις αρχικές εκδόσεις.

Αυτό έρχεται να διορθώσει η ισχυρότερη -προς το παρόν- έκδοση του αυτοκινήτου, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα σε λίγες ημέρες. Και για την οποία η Alfa Romeo μας δίνει μία πρώτη γεύση μέσα από ένα μικρό video όπου μας δείχνει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Πρόκειται για την plug-in υβριδική έκδοση της Tonale η οποία από όσο γνωρίζουμε μέχρι τώρα θα έχει ηλεκτρική αυτονομία που θα κυμαίνεται από τα 60 έως και τα 80 χιλιόμετρα σε αστικό πεδίο.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Pomigliano d’Arco στην Ιταλία και θα έχει κάποιες μικρές αισθητικές διαφοροποιήσεις που θα τονίζουν τον πιο σπορ και δυναμικό χαρακτήρα του.

Ο κινητήρας θα είναι ο 1,3 λίτρων τετρακύλινδρος, ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ των 90 kW και μία μπαταρία των 15,5 kWh.

Advertisement

H συνδυασμένη ισχύς θα φθάνει στους 275 ίππους, η κίνηση θα μεταδίδεται στους τέσσερις τροχούς ενώ το 0-100 χλμ/ώρα θα γίνεται σε μόλις 6,2 δευτερόλεπτα.

Νούμερα και επιδόσεις που σίγουρα θα αλλάξουν το προφίλ της Tonale και σε κάθε περίπτωση θα αναδείξουν τις κρυμμένες δυνατότητες μιας πραγματικής Alfa Romeo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Alfa Romeo Tonale έλαβε το βραβείο σχεδίασης autonis
Η Tonale και το ελληνικό καλοκαίρι μέσα από τον φακό του Αλέξανδρου Λιώκη
Δοκιμή: Alfa Romeo Tonale 1.5Τ Hybrid 160 PS

Advertisement