Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε έρχονται τα νέα μοντέλα της Skoda;

Ελλάδα 7:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε έρχονται τα νέα μοντέλα της Skoda;

ΝΕΑ

Πότε έρχονται τα νέα μοντέλα της Skoda;

ΝΕΑ

Με τις πωλήσεις της να ξεπερνούν – για πρώτη φορά το 2014 – το 1 εκατ. μονάδες, η Skoda διανύει την πιο παραγωγική περίοδο της ιστορίας της. Μέσα στους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσουν αρκετά νέα μοντέλα, γεμίζοντας τις εκθέσεις της τσέχικης μάρκας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Κυρίαρχη θέση έχει το νέο Superb, η ναυαρχίδα της εταιρείας. Οι πωλήσεις του μεγάλου οικογενειακού μοντέλου θα αρχίσουν μέσα στον Μάιο, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται το φθινόπωρο. Τον Ιούνιο θα λανσαριστεί στην Ευρώπη η έκδοση Monte Carlo της Fabia, διαθέσιμη τόσο σε 5θυρο hatchback όσο και σε station wagon αμάξωμα. Την ίδια περίοδο θα κυκλοφορήσει και η πιο ισχυρή έκδοση της Octavia RS, με το 2λιτρο turbo να αποδίδει 230 ίππους. Σε συνδυασμό με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, η Octavia RS 230 επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 6,7 sec. Χρόνος που της χαρίζει τον τίτλο της «ταχύτερης Octavia παραγωγής όλων των εποχών».

Όλα τα μοντέλα της μάρκας θα εφοδιάζονται πλέον με κινητήρες βενζίνης και diesel Euro 6. Παράλληλα η Skoda αναβαθμίζει τα Rapid/Rapid Spaceback και Yeti με επιπλέον εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης.

Advertisement
Advertisement