Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε έρχεται το νέο Volkswagen Touareg;

Ελλάδα 7:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε έρχεται το νέο Volkswagen Touareg;

ΝΕΑ

Πότε έρχεται το νέο Volkswagen Touareg;

ΝΕΑ

Μετά το λανσάρισμα του νέου Tiguan (στην Ελλάδα το περιμένουμε τέλη του έτους με αρχές του επόμενου), η γερμανική εταιρεία προετοιμάζεται για την διάθεση της νέας γενιάς Touareg που θα ξεκινήσει το 2017.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Το νέο Touareg αναμένεται σε περίπου δύο χρόνια και θα βασίζεται στην πλατφόρμα του νέου Audi Q7, την ίδια δηλαδή που χρησιμοποιείται και στην Bentley Bentayga. Από πλευράς σχεδίασης, θα διατηρηθεί το βασικό καλούπι της τωρινής γενιάς, ενώ το αμάξωμα θα χαρακτηρίζεται από τις μεγαλύτερές του διαστάσεις, τις πιο έντονες ακμές και την εμφατική μάσκα των Tiguan και Passat. Θα υπάρχει και 3η σειρά καθισμάτων, ενώ πολύ σημαντική θα είναι η μείωση του συνολικού βάρους.

Advertisement
Advertisement

Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από το γερμανικό Autobild κάνουν λόγο για έναν νέο πετρελαιοκινητήρα στα 300 άλογα, καθώς και για έναν V6 βενζίνης με 330 PS. Η λογική λέει πως θα δούμε και plug-in υβριδική έκδοση με το σύστημα πρόωσης του Audi Q7 e-tron, το οποίο συνδυάζει έναν εξακύλινδρο τρικύλινδρο TDI με έναν ηλεκτροκινητήρα. Για ότι νεότερο στοιχείο, μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr!