Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε έρχεται το νέο Α8;

Ελλάδα 3:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε έρχεται το νέο Α8;

ΝΕΑ

Πότε έρχεται το νέο Α8;

ΝΕΑ

To ετήσιο συνέδριο της Audi έβγαλε και ειδήσεις σχετικά με επικείμενα μοντέλα και στη συγκεκριμένη περίπτωση, μας έθεσε συγκεκριμένο ορίζοντα για το λανσάρισμα του νέου A8.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Όπως αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της γερμανικής μάρκας, Rupert Stadler, το επόμενο A8 θα μας συστηθεί μέσα στο 2017. Ίσως θυμάστε παλαιότερο άρθρο μας που ανέφερε αυτή ακριβώς την καθυστέρηση στο λανσάρισμά του, κατά ένα δηλαδή χρόνο αφού αρχικά το περιμέναμε μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

Μάλιστα, η ναυαρχίδα της εταιρείας από το Ίνγκολσταντ αναμένεται να ανοίξει και το δρόμο για την αυτόνομη οδήγηση σε μοντέλα παραγωγής καθώς θα μπορεί στην αντίστοιχη έκδοση του, να κινείται αυτόνομα με ταχύτητες έως 60 km/h. Και η εξέλιξη αυτής ακριβώς της τεχνολογίας είναι που έφερε την καθυστέρηση.

Advertisement
Advertisement

Το πλήρως αυτόνομο μοντέλο δεν θα το δούμε πριν το 2025 – τουλάχιστον σύμφωνα με τα λεγόμενα του Stadler. Όσο για την εμφάνιση του νέου A8, υπεύθυνος για αυτή θα είναι ο Marc Lichte που πρόσφατα ανέλαβε ρόλο αρχισχεδιαστή στην Audi. Εκτιμάται όμως πως θα φέρει πολλά στοιχεία που είδαμε στο πρωτότυπο A8 Prologue (φωτό).