Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε ανοίγει το κατάστημα της Tesla στην Αθήνα;

Ελλάδα 8:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε ανοίγει το κατάστημα της Tesla στην Αθήνα;

ΝΕΑ

Πότε ανοίγει το κατάστημα της Tesla στην Αθήνα;

ΝΕΑ

Καθυστερεί λίγες εβδομάδες το άνοιγμα της πρώτης αντιπροσωπείας Tesla που θα έχει έδρα στο Μαρούσι…

Advertisement
Advertisement

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι πωλήσεις των αυτοκινήτων Tesla στην Ελλάδα. Η αμερικάνικη φίρμα κερδίζει συνεχώς μερίδιο αγοράς ενώ είναι και η μάρκα που πρωταγωνιστεί στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, η αγορά ενός αυτοκινήτου Tesla γίνεται διαδικτυακά. Από εκεί και πέρα όσοι ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν ένα test drive το κάνουν με αυτοκίνητα που βρίσκονται στο Golden Hall. Στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο οι άνθρωποι της «ελληνικής» Tesla έχουν το δικό τους «κατάστημα» αλλά όπως μαθαίνουμε όχι για πολύ ακόμα.

Σύντομα θα ανοίξει η πρώτη επίσημη αντιπροσωπεία στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μαρούσι. Είναι κάτι που περιμέναμε να γίνει από τις αρχές Νοεμβρίου όμως δεν έχει γίνει ακόμα πράξη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto, εντός του μήνα η εταιρεία περιμένει τις πινακίδες και λίγες ημέρες αργότερα θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια.

Advertisement
Advertisement

Τέσσερα μοντέλα

Αυτή τη στιγμή στη γκάμα των μοντέλων της Tesla βρίσκονται τέσσερα μοντέλα, τα Model 3, X, Y και το S Plaid το οποίο περιμένουμε να δούμε για πρώτη φορά πριν το 2023.

Να σημειώσουμε πως το Model S Plaid είναι ένα νέο μοντέλο με εκρηκτικές επιδόσεις, που μεταφράζονται σε 2,1 δευτερόλεπτα για το 0-100 και 322 χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στις Top 5 χώρες η Τουρκία στις εξαγωγές αυτοκινήτων στην ΕΕ!
Δείτε τα απίστευτα γκάζια του φορτηγού της Tesla! (+video)
Επιτρέπονται τα «σαμαράκια» στους δρόμους;

Advertisement