Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο θα κοστίζει η BMW M2;

Ελλάδα 13:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο θα κοστίζει η BMW M2;

ΝΕΑ

Πόσο θα κοστίζει η BMW M2;

ΝΕΑ

Το Νοέμβριο αναμένεται να αρχίσει η παραγωγή του σπορ coupe της BMW, με τις πωλήσεις να ακολουθούν στις αρχές του 2016. Η M2 έχει εντοπιστεί εδώ και μήνες να πραγματοποιεί δοκιμές στο Νίρμπουργκρινγκ, με φουσκωμένο – και καμουφλαρισμένο – body kit. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν στη Γερμανία δημοσιεύματα για την τιμή του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Σύμφωνα λοιπόν με το Auto Bild, η M2 Coupe θα έχει αρχική τιμή στη Γερμανία 54.000 ευρώ, ενώ ανάλογα με τον εξοπλισμό θα πλησιάζει ή και θα ξεπερνά τις 60.000 ευρώ. Η BMW έχει επιλέξει για κινητήρα τον τρίλιτρο εξακύλινδρος TwinPower, που θα αποδίδει για την περίσταση 370 ίππους, ενώ η λειτουργία overboost θα στέλνει την μέγιστη ροπή πάνω από τα 51 kgm.

Από πλευράς εμφάνισης, η Μ2 Coupe θα ξεχωρίζει χάρη στους φουσκωμένους θόλους, τα σπόιλερ, την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης κ.α. Αναμένεται να δανείζεται από τις μεγαλύτερες Μ3/Μ4 το πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, την ανάρτηση και τα φρένα. Όσο για τις επιδόσεις, η διαδικασία 0-100 km/h θα ολοκληρώνεται σε περίπου 4,5 sec, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 250 km/h.

Advertisement
Advertisement